Ημερομηνία διάθεσης του Ghost Song

Η Humble Games και η Old Moon ανακοίνωσαν ότι το Ghost Song, ένα «μυστηριώδες», 2D action RPG, με έντονες επιρροές metroidvania που ετοιμάζει η δεύτερη, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο. Υποσχόμενο να προσφέρει ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης, που περιλαμβάνει «αρχαία μυστήρια και κοσμικό τρόμο», το Ghost Song θα στείλει τους παίκτες σε δαιδαλώδεις σπηλιές, όπου θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με

παράξενα και  ισχυρά πλάσματα.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης των βιο-φωταγωγημένων σπηλιών και των εγκαταλελειμμένων εργαστήριων, οι παίκτες θα αποκτήσουν νέες δεξιότητες που θα τους επιτρέπουν να “εξερευνούν” περαιτέρω, ανακαλύπτοντας θαμμένα μυστικά για να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από την στοιχειωμένη ιστορία του εξωγήινου κόσμου. Καθώς προχωρούν, θα συναντούν περίεργες οντότητες, θα αναβαθμίζουν την πανοπλία και το blaster Deadsuit τους και θα έρθουν αντιμέτωποι με κάποια πολύ βάναυσα bosses.

Το Ghost Song θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One και PC στις 3 Νοεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Ghost Song appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα