Ημερομηνία διάθεσης των Resident Evil 5 & 6 στο Switch

Και retail κυκλοφορία μαζί με το Resident Evil 4.

Μετά την ανακοίνωσή τους, που έγινε στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης Ε3, η Capcom αποκάλυψε σήμερα τις ημερομηνίες διάθεσης των Resident Evil 5 και Resident Evil 6 στο Nintendo

Switch. Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα Resident Evil 5 και Resident Evil 6 θα γίνουν διαθέσιμα στις 29 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, μέσα από το eshop της Nintendo, στην τιμή των 30 δολαρίων έκαστο (υποθέτουμε ότι η τιμή στο ευρωπαϊκό eshop θα κυμανθεί στα 30 ευρώ). Η έκδοση του Resident Evil 5 θα είναι η Gold, που σημαίνει ότι θα περιλαμβάνει όλο το επιπλέον υλικό και τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο αρχικό παιχνίδι, ενώ σε ό,τι αφορά στο Resident Evil 6, αυτό θα έρθει με τα DLC Mercenaries και Agent Hunt modes.

Tέλος, ανακοινώθηκε και μια retail κυκλοφορία, που θα περιλαμβάνει τα Resident Evil 4, Resident Evil 5 και Resident Evil 6, με το πρώτο να βρίσκεται εντός του cartridge και τα άλλα δύο να έχουν τη μορφή κωδικού για κατέβασμα από το eshop. To κόστος αυτής της έκδοσης θα είναι 60 δολάρια και θα γίνει διαθέσιμη στις 29 Οκτωβρίου.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα