Καθυστέρηση για το Ni no Kuni II

Και επεξήγηση σχετικά με το περιεχόμενο του τίτλου.

Μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος, ο διευθύνων σύμβουλος της Level-5 και σκηνοθέτης του Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, Akihiro Ηino, επεφύλασσε μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη στους οπαδούς της συγκεκριμένης σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηino ανακοίνωσε πως το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, ημερομηνία η οποία ίσχυε μέχρι σήμερα, αλλά στις 19 Ιανουαρίου του 2018, ημερομηνία η οποία θα είναι κοινή τόσο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και για την ευρωπαϊκή. Ο λόγος

για αυτή τη καθυστέρηση είναι ότι η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει μια πλήρη εμπειρία στους καταναλωτές. Επιπλέον, στο ίδιο το μήνυμα, ο Hino αναφέρει πως το παιχνίδι δεν θα περιλαμβάνει κάποιο multiplayer mode. Φαίνεται πως παρερμήνευσε μια ερώτηση που του έγινε και αφορά σε online περιεχόμενο, ενώ δόθηκε -άθελά του- η αίσθηση πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει multiplayer mode (s), κάτι για το οποίο ζητά συγγνώμη στο ίδιο το μήνυμα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση του Akihiro Ηino στον player που ακολουθεί παρακάτω. Να σημειώσουμε, τέλος, πως το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2018 τόσο για PlayStation 4 αλλά και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam.

pcps4
Keywords
Τυχαία Θέματα