“Κουτσουρεμένη” θα είναι η έκδοση του Martha is Dead για το PlayStation

Η Wired Productions ανακοίνωσε ότι το Martha is Dead, το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ πρώτου προσώπου από το studio ανάπτυξης πίσω από το Town of Light, το LKA, θα έρθει στις PlayStation πλατφόρμες χωρίς κάποιο περιεχόμενο που θα βρίσκεται στις λοιπές εκδόσεις

του. Φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της πιστοποίησης ορισμένα στοιχεία έχουν επισημανθεί ως “ακατάλληλα” και δεν θα περιλαμβάνονται πλέον στις εκδόσεις του τίτλου για τα PlayStation 4 και PlayStation 5.

“Με λύπη μας έπρεπε να τροποποιήσουμε την εμπειρία στις εκδόσεις PS5 και PS4, με ορισμένα στοιχεία να μην είναι πλέον playable”, αναφέρει η δήλωση της Wired στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

“Μετά από τέσσερα χρόνια πάθους και σκληρής δουλειάς, η δημιουργός LKA χρειάζεται τώρα επιπλέον χρόνο για να κάνει αυτές τις απρογραμμάτιστες αλλαγές”, προσθέτει η δήλωση, προτού προσφέρει διαβεβαιώσεις ότι η ψηφιακή κυκλοφορία του Martha is Dead θα πραγματοποιηθεί κανονικά αυτόν τον μήνα όπως είχε προγραμματιστεί. Αντιθέτως, η διάθεση της retail έκδοσης θα καθυστερήσει, με μια νέα ημερομηνία να καθορίζεται στο μέλλον.

A statement on Martha Is Dead pic.twitter.com/bXDZu2hRP9

Wired Productions (@WiredP) February 11, 2022

Το Martha Is Dead θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

The post “Κουτσουρεμένη” θα είναι η έκδοση του Martha is Dead για το PlayStation appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα