Λεπτομέρειες για την Enhanced Edition του Metro Exodus

Έχοντας επιβεβαιωθεί από τον Νοέμβριο του 2020, το Metro Exodus αναμένεται να λάβει ένα “Enhanced Edition” upgrade για τα Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC, ενισχύοντας την οπτική πιστότητα και την απόδοση του παιχνιδιού με καλύτερους ρυθμούς ανανέωσης, ενισχυμένη ανάλυση έως 4K, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και next-gen ray

tracing τεχνολογία.

Πριν από λίγες ώρες, η 4A Games –δημιουργός του τίτλου- αποφάσισε να προσφέρει μερικές πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη ενημέρωση, παραθέτοντας όλες τις βελτιώσεις που θα έρθουν στην επόμενη γενιά του παιχνιδιού, με το ray tracing να εκτείνεται σε κάθε πηγή φωτός καθ ‘όλη τη διάρκεια, παράλληλα με το “per-pixel” ray traced global illumination, τις ray traced emissive επιφάνειες και άλλα πολλά.

Όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι το “νέο παιχνίδι” υπόσχεται να είναι πιο συναρπαστικό από ό,τι αρχικά ήταν όταν κυκλοφόρησε το 2019. Μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα με όλα όσα θα φέρει το δωρεάν Enhanced Edition upgrade για το Metro Exodus, όταν γίνει διαθέσιμο για τους κατόχους των εκδόσεων για τα Xbox One και PlayStation 4, εδώ. Ανάμεσα στις προσθήκες μπορούμε να βρούμε ένα FOV slider, 4K textures, αρκετά bug fixes και αρκετό γυάλισμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία διάθεσης του upgrade, αλλά πρόκειται να έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Τέλος, να θυμίσουμε ότι η 4A εργάζεται  επίσης επάνω στο επόμενο παιχνίδι της σειράς Metro, με την Sabre Interactive, developer του World War Z, να “εξερευνά διάφορα multiplayer concepts” για τον νέο τίτλο .

The post Λεπτομέρειες για την Enhanced Edition του Metro Exodus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα