Νέο gameplay overview trailer για το A Plague Tale: Requiem

Η Focus Entertainment και η Asobo Studio κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay overview trailer για το A Plague Tale: Requiem, το επερχόμενο sequel του A Plague Tale: Innocence του 2019.

Το νέο trailer περιλαμβάνει narrated gameplay, όπου βλέπουμε τον Hugo και την Amicia να συνεχίζουν

το ταξίδι τους, ταξιδεύοντας στα νότια της Γαλλίας του 14ου αιώνα, προτού σαλπάρουν σε ένα μυστηριώδες νησί στη Μεσόγειο Θάλασσα. Χρησιμοποιώντας τα νέα εργαλεία της Amicia, όπως η βαλλίστρα και η νέα της ικανότητα να χειρίζεται τη φωτιά, θα πρέπει να αναζητήσουμε μια θεραπεία για την ασθένεια του Hugo.

Αυτό σημαίνει ότι θα κληθούμε να χρησιμοποιήσουμε την εξυπνάδα και την επίγνωση της Amicia για να χρησιμοποιήσει το περιβάλλον, να χτυπάμε από τις σκιές χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Hugo για να βλέπει τις κινήσεις του εχθρού ενώ κινείται κρυφά, και την ικανότητά του να χρησιμοποιεί τις ορδές των αρουραίων για να αποδεκατίζει ομάδες εχθρικών στρατιωτών. Εάν αιχμαλωτιστεί, η Amicia μπορεί επίσης να παλέψει για να ξεφύγει από τα χέρια του εχθρού και να δραπετεύσει.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα από το A Plague Tale: Requiem εν ώρα δράσης στο νέο gameplay παρακάτω, πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X/S και PC στις 18 Οκτωβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One μέσα από το Xbox Game Pass.

The post Νέο gameplay overview trailer για το A Plague Tale: Requiem appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα