Νέο story trailer για το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς τρόμου της  Supermassive Games,  το οποίο περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο καστ με επικεφαλής την Jessie Buckley και μια νέα ιστορία να αφηγηθεί.

Έχοντας “τοποθετηθεί” ως το φινάλε της πρώτης season της The

Dark Pictures Anthology, το The Devil in Me θα οδηγήσει το τηλεοπτικό συνεργείο του Lonnit Entertainment σε μια «πιστή αναπαράσταση» του κάστρου δολοφονιών του H.H. Holmes, καθώς ο ιδρυτής του show, Charlie Lonnit, αρπάζει την ευκαιρία να σώσει το “άρρωστο show” του.

Δελεασμένοι από ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα από τον οικοδεσπότη του κάστρου, τον διαταραγμένο Granthem Du’Met, θα βρεθούμε με τον Lonnit σε μια περιοδεία, η οποία σύντομα καταλήγει να μετατραπεί σε έναν χειραγωγικό λαβύρινθο, όπου για ακόμα μια φορά οι επιλογές που θα πάρουμε, θα μπορούσαν να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022 για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC, σε δύο εκδόσεις, την standard έκδοση και την Animatronic Collector’s Edition, που θα περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο ενός animatronic 11 εκατοστών, μια καρτ ποστάλ μαζί με ένα φάκελο, μια επαγγελματική κάρτα του Lonnit Entertainment και έναν χάρτη του Hotel Island. Η Collectors’s edition είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσα από το Bandai Namco Store. Παράλληλα, σε όσους αρέσει να συλλέγουν αγαλματάκια – διοράματα, μέσα στο Store μπορούν να βρουν ένα αυτόνομο Curator Diorama.

The post Νέο story trailer για το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα