Νέο στούντιο από τον πρώην επικεφαλής της DICE

Ο βετεράνος των Battlefield, Lars Gustavsson (γνωστός στους φίλους της σειράς και ως Mr. Battlefield) ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου στούντιο με την ονομασία TTK Games και έδρα Στοκχόλμη της Σουηδίας. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πάνω σε τι εργάζεται το νεοσύστατο στούντιο, είτε ποια άλλα μέλη το απαρτίζουν, αλλά είναι λογικό να υποθέσουμε ότι το πρώτο δείγμα γραφής θα βρίσκεται σε έναν FPS τίτλος, λαμβάνοντας υπόψη την

πολύχρονη εμπειρία του Gustavsson με τα FPS και το Battlefield καθώς και το όνομα του στούντιο (TTK – Time to Kill).

Υπενθυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2022, στα πλαίσια των ευρύτερων ανακοινώσεων και αλλαγών της EA για το Battlefield, είχε γίνει γνωστό ότι ο Lars Gustavsson θα αποχωρούσε από την DICE και την EA για “κάτι νέο“.

Πλέον, μετά την αποχώρηση του Gustavsson, η ηγετική ομάδα του Battlefield αποτελείται πλέον από τον πρώην επικεφαλής του Call of Duty, Byron Beede και τον Vince Zampella της Respawn Entertainment. Επιπλέον, η Rebecka Coutaz είναι επικεφαλής του σουηδικού στούντιο της DICE, ενώ ο Christian Grass ηγείται του νεοσύστατου στούντιο της Ripple Effect. Ο Alex Seropian, ο οποίος συνδημιούργησε το Halo, επι του παρόντος παραμείνει ο επικεφαλής του στούντιο Battlefield Mobile Industrial Toys.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από το franchise του Battlefield, ο Gustavsson ευχαρίστησε την DICE και την EA για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και δήλωσε ενθουσιασμένος που “παραδίδει τη σκυτάλη“.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει πως: “Έχω αφιερώσει ένα σημαντικό μέρος της ζωής μου στο Battlefield και είμαι πολύ περήφανος που βοήθησα να διαμορφωθεί αυτό το franchise σε αυτό που είναι σήμερα. Ωστόσο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για κάτι νέο. Σας ευχαριστώ για όλη σας την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά όλους τους εξαιρετικά ταλαντούχους συνεργάτες με τους οποίους είχα την ευχαρίστηση να δουλέψω και πάνω απ’ όλα την αγάπη και την υποστήριξη της κοινότητας”.

“Είμαι σίγουρος ότι μιλάω εκ μέρους όλων όταν λέω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παραδώσουμε τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά δημιουργών του Battlefield στις DICE, Ripple Effect, Industrial Toys και Ridgeline Games και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η σειρά στα ικανά χέρια τους, είστε έτοιμοι να το κάνετε“.

The post Νέο στούντιο από τον πρώην επικεφαλής της DICE appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα