Ο διάδοχος του PSVR δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδια της Sony

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Jim Ryan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Interactive Intertainment, αναφέρει πως το επόμενο μοντέλο για το PlayStation VR δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της ιαπωνικής εταιρείας.

Όπως δηλώνει ο ίδιος: “Νομίζω ότι απέχουμε περισσότερο από λίγα λεπτά για το μέλλον του VR. Πιστεύουμε στο VR και αναμένουμε σίγουρα για κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν το VR θα εκπροσωπεί ένα σημαντικό

μέρος της διαδραστικής ψυχολογίας. Θα γίνει αυτό φέτος; Όχι. Θα γίνει στην επόμενη χρονιά; Όχι. Αλλά πιστεύουμε ότι θα έρθει σε κάποιο στάδιο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με όλη την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με το PlayStation VR, και ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας οδηγήσει στο μέλλον.”

Επομένως, δεν θα δούμε σύντομα το διάδοχο της συσκευής εικονικής πραγματικότητας της Sony, παρά το επερχόμενο πέρασμα στην επόμενη γενιά. Πράγμα που, άλλωστε, ήταν και αναμενόμενο, αφού το PSVR έχει επιβεβαιωθεί πως θα είναι συμβατό με το PlayStation 5, και, μάλιστα με τη χρήση σχετικού αντάπτορα που θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν στους στους κατόχους του.

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα του PS5, ο Jim Ryan ισχυρίζεται πως περισσότερες κονσόλες θα είναι διαθέσιμες μέσα στις γιορτές, ακόμα και συγκριτικά με το launch του PS4 πίσω στο 2013, παρά τη σχεδόν στιγμιαία εξάντληση των προ-παραγγελιών και τον αντίκτυπο της τρέχουσας πανδημίας στην παραγωγή των επερχόμενων συστημάτων για την επόμενη γενιά. Επιπροσθέτως, εξέφρασε τις πεποιθήσεις του για τη βέβαιη αύξηση της εγκατεστημένης βάσης του PS Plus, αναφέροντας πως αρχικά τα μέλη της δήλωναν εγγεγραμμένοι στην εν λόγω συνδρομητική υπηρεσία προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο online multiplayer, ενώ τώρα δηλώνουν πως παραμένουν ενεργά μέλη λόγω της ποιότητας των δωρεάν μηνιαίων παιχνιδιών που τους προσφέρονται από την υπηρεσία.

The post Ο διάδοχος του PSVR δεν περιλαμβάνεται στα άμεσα σχέδια της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα