Πολλά νέα projects ετοιμάζει η Ubisoft

Η Ubisoft εργάζεται επάνω σε ένα sequel του Immortals Fenyx Rising, καθώς και σε ένα νέο, 2.5D Prince of Persia, σύμφωνα με μια αναφορά από τον industry insider Tom Henderson στο Xfire.

Σύμφωνα με την αναφορά του Henderson,

η Ubisoft ετοίμαζε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη παρουσίαση πριν από την φετινή E3. Δυστυχώς αυτή η παρουσίαση φέρεται να έχει καθυστερήσει λόγω των “πρόσφατων παγκόσμιων γεγονότων”, αλλά, πάντα σύμφωνα με την αναφορά, η γαλλική εταιρεία έχει σχεδόν είκοσι επερχόμενους τίτλους έτοιμους για παρουσίαση, συμπεριλαμβανομένων δύο μη ανακοινωθέντων.

Ο πρώτος από αυτούς τους τίτλους είναι η συνέχεια του Immortals Fenyx Rising. Ο τίτλος φέρεται να βρίσκεται σε pre-production στάδιο και πιθανότατα θα αναπτυχθεί από την Ubisoft Quebec, αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι άγνωστη.

Ο δεύτερος τίτλος αποτελεί ένα νέο Prince of Persia, ξεχωριστό από το remake του Prince of Persia: The Sands of Time. Καθήκοντα για την ανάπτυξή του φέρεται να έχει αναλάβει η Ubisoft Montpellier και θα αποτελεί μια  2.5D πρόταση, που έχει ως πηγή έμπνευσης τα Ori and the Blind Forest και Ori and the Will of the Wisps. Η ημερομηνία κυκλοφορίας και αυτού του τίτλου παραμένει επίσης άγνωστη.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η αναφορά περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες για ήδη γνωστούς τίτλους της Ubisoft, όπως το Skull & Bones, που φέρεται να πλησιάζει στην κυκλοφορία του παρά τα προηγούμενα προβλήματά του, ενώ το Assassin’s Creed Infinity είναι προφανώς απίθανο να κυκλοφορήσει πριν από το 2024.

There are a lot of games in the works at Ubisoft!

XFIRE EXCLUSIVE: https://t.co/VWIF7y1T6V

— Tom Henderson (@_Tom_Henderson_) March 21, 2022

The post Πολλά νέα projects ετοιμάζει η Ubisoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα