Πολύ μικρό δείγμα gameplay από το Need for Speed Unbound

Πριν από λίγες μέρες, η EA έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση από το Need for Speed Unbound των Criterion και Codemasters και η ανταπόκριση στο νέο animated style του τίτλου ήταν αρκετά θετική. Βέβαια στο reveal trailer, δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε υλικό μέσα από το παιχνίδι, κάτι που η EA αποφάσισε να αλλάξει δημοσιεύοντας ένα μικρό δείγμα gameplay, επιδεικνύοντας

εντυπωσιακή δράση στους δρόμους και τις επιλογές παραμετροποιήσεων.

Ως μέρος της “street racing fantasy”, το art style του Need for Speed Unbound αντιπροσωπεύει την “high energy” προσέγγιση της Criterion στο gameplay, στα οπτικά και ηχητικά εφέ, και στοχεύει να δώσει στους παίκτες μια εναλλακτική μορφή «αυτοέκφρασης» με την εφαρμογή διακριτικών driving effect στα αυτοκίνητα τους.

“Θέλαμε να προσφέρουμε ένα art style που έχει σημασία για το gameplay, ένα ύφος που θα επιβραβεύει ξεκάθαρα τις ενέργειες των παικτών, θα βελτιώνει την εμπειρία του παίκτη και θα τους ανταμείβει στην πορεία”, εξηγεί ο Art Director Darren White σε ένα post στην ιστοσελίδα της EA. “Θέλαμε να μεταφέρουμε τους παίκτες στο επόμενο επίπεδο που θα φέρει το Need for Speed Unbound μέσω του λεγόμενου “Tags”. Τα “Tags” περιγράφονται ως “graffiti που ζωντανεύουν”, θα μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε ρεαλιστικά αυτοκίνητα και αστικά περιβάλλοντα.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω gameplay trailer του Need for Speed Unbound, παρακάτω.

Σε περίπτωση που δεν αρέσουν σε κάποιον αυτά τα animated εφέ, θα μπορεί να επιλέξει να τα απενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή για μία πιο παραδοσιακή Need for Speed εμπειρία.

Yes, you can turn the effects off. In fact, you can choose to never put them on in the first place. Just like any other part of a car

Need for Speed (@NeedforSpeed) October 11, 2022

Το Need for Speed ​​Unbound θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PC και Xbox Series X/S στις 2 Δεκεμβρίου 2022.

The post Πολύ μικρό δείγμα gameplay από το Need for Speed Unbound appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα