Προσωπικές πληροφορίες 16,000 ανθρώπων στον αέρα.

Πρόσφατα η Capcom έπεσε θύμα μιας κυβερνοεπίθεσης, η οποία αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρείας όσον αφορά τις μελλοντικές τις κυκλοφορίες. Φαίνεται όμως ότι η επίθεση απέσπασε και αρκετά προσωπικά δεδομένα . Η Capcom αποκάλυψε ότι προσωπικές πληροφορίες εννέα ανθρώπων, πρώην και νυν εργαζομένων της εταιρείας, είχαν διαρρεύσει. Ανάμεσα στις διαρροές συμπεριλαμβάνονται τρία ονοματεπώνυμα και υπογραφές, τρία στοιχεία που σχετίζονται με πληροφορίες ανθρωπίνου δυναμικού,

δύο πληροφορίες διαβατηρίου και μία (1) διεύθυνση.

Φαίνεται, όμως, πως η ζημιά από την επίθεση είναι πολύ πιο εκτεταμένη απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί. Με σημερινή της ανακοίνωση, η Capcom επιβεβαιώνει ότι 16,406 στοιχεία πληροφοριών πρώην και νυν εργαζομένων έχουν διαρρεύσει συνολικά. Αυτοί οι αριθμοί αντιστοιχούν σε διαρροές:

ονοματεπωνύμων, τηλεφωνικών αριθμών, διευθύνσεων και email 3,248 επαγγελματικών συνεργατών της εταιρείας,διευθύνσεων email, ονομάτων και πληροφοριών σχετικές με το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού που αφορούν σε 9,164 πρώην εργαζομένους καιπληροφοριών που διατηρούνται στη βάση δεδομένων του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού και που αφορούν σε 3,994 νυν εργαζόμενους.

Ο αριθμός αυτός ανεβάζει τα θύματα των υποκλοπών που αποτέλεσαν (ή αποτελούν) τμήμα των εργασιακών δραστηριοτήτων της εταιρείας στα 16,415, ενώ 390,000 διαφορετικά στοιχεία που αφορούν σε πελάτες της εταιρείας έχουν επίσης υποκλαπεί. Η Capcom επιβεβαιώνει ότι δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία πιστωτικών καρτών, ενώ είναι έτοιμη να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και συνεργασία σε όσους επηρεάζονται άμεσα από αυτή την επίθεση.

The post Προσωπικές πληροφορίες 16,000 ανθρώπων στον αέρα. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα