Προσθήκη υποστήριξης του Discord στη νέα δοκιμαστική έκδοση για το PS5

Οι συμμετέχοντες από επιλεγμένες χώρες στις beta εκδόσεις του λογισμικού του PS5 μπορούν να δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά του UX της κονσόλας, τη προσθήκη φωνητικής συνομιλίας μέσω Discord, την υποστήριξη VRR (μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης) για ανάλυση 1440p, τις προσθήκες για κοινωνική δικτύωση και τις νέες επιλογές προσβασιμότητας του PS5.

Αναλυτικότερα οι προσθήκες της νέας δοκιμαστικής έκδοσης του λογισμικού του PS5, περιλαμβάνουν:

Νέα κοινωνικά χαρακτηριστικά

Μπείτε σε μια φωνητική συνομιλία Discord στην κονσόλα PS5. Τώρα μπορείτε να συμμετέχετε σε φωνητικές συνομιλίες Discord στην κονσόλα PS5 και να συνομιλείτε εύκολα με φίλους στις περισσότερες άλλες πλατφόρμες παιχνιδιών. Για να ξεκινήσετε, συνδέστε τους λογαριασμούς Discord και PlayStation Network από την κονσόλα PS5. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Discord στην κινητή συσκευή ή τον υπολογιστή σας για να ξεκινήσετε μια φωνητική συνομιλία Discord στην κονσόλα PS5 (βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Discord είναι ενημερωμένη στην τελευταία έκδοση). Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στους φίλους σας στο Discord να βλέπουν πότε είστε συνδεδεμένοι και τι παίζετε.

Ξεκινήστε ή ζητήστε μια οθόνη κοινής χρήσης από το προφίλ του φίλου σας.

Τώρα μπορείτε να στείλετε αίτημα κοινής χρήσης οθόνης ή να ξεκινήσετε την κοινή χρήση της οθόνης σας με έναν φίλο, απευθείας από το προφίλ του. Απλώς επιλέξτε το εικονίδιο Share Screen στο προφίλ του φίλου σας για να ξεκινήσετε.

Νέο εικονίδιο “Συμμετοχή στο παιχνίδι” στις ομαδικές συνομιλίες.

Στην κάρτα φωνητικής συνομιλίας, θα εμφανίζεται ένα εικονίδιο για να συμμετάσχετε σε ένα παιχνίδι που παίζουν τα μέλη της ομάδας, στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε. Μπορείτε να συμμετάσχετε απευθείας στο παιχνίδι επιλέγοντας τον παίκτη και στη συνέχεια, επιλέγοντας [Join Game] (Συμμετοχή στο παιχνίδι) από το μενού.

Νέο πλακίδιο “Φίλοι που παίζουν”.

Πλέον μπορείτε να βλέπετε ποιοι από τους φίλους σας έχουν το παιχνίδι, ποιοι είναι συνδεδεμένοι και ποιοι παίζουν το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Επιλέγοντας στο πλακίδιο, μπορείτε να δείτε τι κάνουν τώρα οι φίλοι σας και μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ των φίλων σας, όπου θα σας δοθούν περισσότερες επιλογές αλληλεπίδρασης.

Χειροκίνητη φόρτωση λήψεων παιχνιδιών στην εφαρμογή PlayStation App.

Μπορείτε πλέον να επιλέξετε και να ανεβάσετε χειροκίνητα μεμονωμένα στιγμιότυπα οθόνης ή αποσπάσματα παιχνιδιού στο PS App από την κονσόλα PS5 και, στη συνέχεια, να τα μοιραστείτε εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με τους φίλους σας. Αυτή η λειτουργία συμπληρώνει τη λειτουργία αυτόματης φόρτωσης που υπάρχει ήδη στο PS App.


Υποστήριξη VRR (μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης) για 1440p αναλύσεις.

Μπορείτε να απολαμβάνετε ομαλότερη οπτική απόδοση όταν χρησιμοποιείτε μια οθόνη συμβατή με VRR HDMI 2.1 σε ανάλυση 1440p, όταν παίζετε ένα παιχνίδι που υποστηρίζει VRR.
Για να ελέγξετε αν η συσκευή HDMI σας είναι συμβατή, μεταβείτε στις [Ρυθμίσεις] > [Οθόνη και βίντεο] > [Έξοδος βίντεο] > [Δοκιμή εξόδου 1440p].

Βελτιώσεις στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών.
Τώρα μπορείτε επίσης να ταξινομείτε και να φιλτράρετε παιχνίδια όταν προσθέτετε παιχνίδια σε μια λίστα παιχνιδιών.

Μετακίνηση αποθηκευμένων δεδομένων από το PS4 στο PS5.
Όταν κατεβάζετε ή εγκαθιστάτε ένα παιχνίδι PS4 στην κονσόλα PS5, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα PS4 είναι διαθέσιμα στο cloud storage του PlayStation Network (αν η κονσόλα PS5 δεν έχει ήδη αποθηκευμένα δεδομένα για το παιχνίδι). Απλώς επιλέξτε την ειδοποίηση για να κατεβάσετε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας.
Όταν κατεβάζετε ή εγκαθιστάτε ένα παιχνίδι PS5 που μπορεί να φορτώσει αποθηκευμένα δεδομένα PS4, όπως η έκδοση PS5 ενός παιχνιδιού που κυκλοφόρησε και στο PS4, θα εμφανιστεί η ίδια ειδοποίηση (αν το παιχνίδι υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία).
(Σημείωση: για την online αποθήκευση αποθηκευμένων δεδομένων απαιτείται συνδρομή στο PlayStation Plus)

The post Προσθήκη υποστήριξης του Discord στη νέα δοκιμαστική έκδοση για το PS5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα