Ρεαλιστικά αποτελέσματα με την MetaHumans τεχνολογία της Unreal Engine

Η Epic παρουσίασε την τεχνολογία MetaHuman Creator για την Unreal Engine, δείχνοντας έναν εύκολο τρόπο για τους προγραμματιστές να δημιουργούν εξαιρετικά ρεαλιστικούς χαρακτήρες με υψηλό επίπεδο οπτικής πιστότητας. Ουσιαστικά, μοιάζει με ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί διάφορους sliders για να προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των προσώπων, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να δημιουργούν πιο πειστικούς χαρακτήρες πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Ως cloud-streamed εφαρμογή,

ο MetaHuman Creator μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για τη δημιουργία ενός ψηφιακού ανθρώπου σε πραγματικό χρόνο, από εβδομάδες ή μήνες σε “λιγότερο από μία ώρα”, διατηρώντας παράλληλα σε εντυπωσιακό βαθμό τις λεπτομέρειες, την ποιότητα και τον ρεαλισμό. Μόλις δημιουργηθεί ένας χαρακτήρας χρησιμοποιώντας τον MetaHuman Creator, ένας προγραμματιστής μπορεί να τον κατεβάσει και να γίνει άμεσα animated χρησιμοποιώντας την Unreal Engine.

Βλέποντας τα δυο video που ακολουθούν, μπορούμε να πούμε ότι είναι πραγματικά μια αξιοθαύμαστη τεχνολογία, που επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία της επιδερμίδας, των μαλλιών, των ρούχων, ακόμη και των δοντιών. Χωρίς αμφιβολία θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε πολλούς ρεαλιστικούς “MetaHumans” στα προσεχή παιχνίδια των Xbox Series X/S και PlayStation 5.

The post Ρεαλιστικά αποτελέσματα με την MetaHumans τεχνολογία της Unreal Engine appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα