Σε ανάπτυξη το sequel του Evil Within

Σύμφωνα με μια αγγελία στο NeoGAF.

Από ό,τι φαίνεται -σύμφωνα με μια ιαπωνική αγγελία που εμφανίστηκε στο NeoGAF από το χρήστη Dusk Golem -το Evil Within 2 βρίσκεται σε ανάπτυξη, με πιθανή κυκλοφορία αργότερα μέσα στο 2017. Στην αγγελία φαίνεται να ζητείται ένα άτομο για να δουλέψει ως μεταφραστής και ως Q&A bug reporter για το Psycho Break

2 της Tango Gameworks -"Psycho Break" είναι ο ιαπωνικός τίτλος του Evil Within. Ως πλατφόρμες κυκλοφορίας αυτού του τίτλου εμφανίζονται τα PlayStation 4 και Xbox One, ενώ η «σύμβαση» που θα υπογραφεί θα έχει χρονική διάρκεια από τις 10 Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Βάσει του ρόλου της εργασίας, η κυκλοφορία του τίτλου θα πρέπει να υπολογίζεται κατά την περίοδο των εορτών ή στις αρχές του 2018.

Ήταν γνωστό ότι η Tango Gameworks εργαζόταν επάνω σε ένα νέο project εδώ και πολύ καιρό, καθώς είχαν κυκλοφορήσει πολλές αγγελίες από την εταιρεία, που ζητούσαν άτομα με αρκετή εμπειρία στην Unreal Engine και σε multiplayer modes. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτό το project θα είναι τελικά η συνέχεια στο horror παιχνίδι του Shinji Mikami.

ps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα