Συνέχεια στις πολύ καλές πωλήσεις για το Switch

Ιδανική πορεία στους εφτά πρώτους μήνες του.

Η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα, 30 Οκτωβρίου, τα οικονομικά της αποτελέσματα για το περασμένο τρίμηνο, δηλαδή το χρονικό διάστημα Ιούλιος - Σεπτέμβριος, ενώ γνωστοποιήθηκαν οι hardware και software πωλήσεις για τα Switch και 3DS. Σύμφωνα με τη σχετική αναφορά από την ιαπωνική εταιρεία,

οι συνολικές πωλήσεις για την πιο πρόσφατη, υβριδική κονσόλα της, ανήλθαν στις 7.63 εκατομμύρια μονάδες, ενώ για το φορητό σύστημα της Nintendo έφτασαν στα 68.98 εκατομμύρια, έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Όσον αφορά το λογισμικό -τα παιχνίδια, δηλαδή- για το Switch πωλήθηκαν 27.48 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ οι δημοφιλέστεροι τίτλοι για το μηχάνημα είναι τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe και Splatoon 2. Από την άλλη, 343.07 εκατομμύρια παιχνίδια πωλήθηκαν μέχρι τον περασμένο μήνα για το 3DS, ενώ -αναμενόμενα- οι Pokemon τίτλοι είναι οι δημοφιλέστεροι για τους κατόχους του φορητού συστήματος.

Τέλος, με βάση τη σχετική ενημέρωση από τη Nintendo, αναμένεται άνοδος στις hardware πωλήσεις των Switch και 3DS. Η εταιρεία του Κιότο προβλέπει, πλέον, ότι 14 εκατομμύρια κονσόλες Switch θα πωληθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου 2018, ενώ οι πωλήσεις παιχνιδιών για το δημοφιλές της σύστημα θα ανέλθουν στα 50 εκατομμύρια αντίτυπα, με τίτλους από τα franchises Yoshi και Pokemon να είναι προγραμματισμένοι για διάθεση στην αγορά το επόμενο έτος.

switch3ds
Keywords
Τυχαία Θέματα