Τα καλύτερα Gaming Headsets κάτω από 200 Ευρώ
Συνεχίζοντας το αφιέρωμα μας μέσα στον μαγευτικό κόσμο του ήχου, ακούσαμε τα σχόλιά σας και αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τη μέση κατηγορία των headsets, που συνήθως βρίσκεται μέσα σε ένα budget 100-200 Ευρώ. Εδώ πλέον βρισκόμαστε για τα καλά σε ένα επίπεδο που μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο για έναν gamer, παρέα με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης, συνδυασμών και λειτουργιών. Για έναν audiophile, βέβαια, η κατηγορία δε φτάνει τα high-end επίπεδα ακριβότερων ακουστικών, όμως ακόμα και έτσι θα μπορεί
Τα ακουστικά που θα δούμε εδώ έχουν σχεδόν όλα δικό τους virtual surround, αποσπώμενα καλώδια υψηλής ποιότητας, υπάρχουν μπόλικες ασύρματες λύσεις αλλά θα δούμε και ένα από τα ελάχιστα (μόνο δύο είναι, με το δεύτερο να ανήκει στη high-end κατηγορία) ακουστικά στην αγορά που δουλεύουν ασύρματα και με Xbox αλλά και με PlayStation πλατφόρμες. Επίσης, επειδή το οικονομικό φάσμα που καλύπτουμε εδώ είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα άρθρα, θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε και πιο οικονομικές προτάσεις.
Στο παρελθόν μιλήσαμε για διάφορες λεπτομέρειες γύρω από τον ήχο αλλά και το τι πρέπει να προσέχει ο κόσμος στην επιλογή του. Πλέον, έχοντας περάσει σε μια κατηγορία που το wireless είναι πολύ συνηθισμένο, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα γύρω από αυτό. Τα ακουστικά στην αγορά δουλεύουν συνήθως με δύο πρωτόκολλα: Bluetooth και RF (Radio Frequency). Το Bluetooth το γνωρίζουμε όλοι από τη διαδεδομένη χρήση του σε πολλές συσκευές αλλά και σε ασύρματα ακουστικά για κινητά τηλέφωνα.
Είναι μια πολύ διαδεδομένη τεχνολογία που είναι πολύ εύκολη σε χρήση, που για χαλαρή ενασχόληση με μουσική και chat είναι απόλυτα αποδεκτή. Το βασικό της πρόβλημα, όμως, έχει να κάνει με το latency, το οποίο δουλεύει σαν “lag” για τον ήχο. Σε ένα τραγούδι δεν θα καταλάβεις διαφορά, αλλά όταν παίζεις ένα παιχνίδι, αν ο ήχος είναι ένα δευτερόλεπτο πίσω σε σχέση με την εικόνα, το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αποτρεπτικό για την εμπειρία. Ορισμένα ακουστικά δουλεύουν πολύ καλύτερα από άλλα σε αυτό το θέμα, αλλά πάντα θέλει μια προσοχή και έλεγχο στο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.
Η άλλη λύση που επιλέγουν ορισμένοι κατασκευαστές είναι η λύση του RF, που προσφέρει συχνά ένα πιο άμεσο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Εδώ όμως υπάρχει ένα άλλο θέμα. Ενώ Bluetooth σύνδεση θα βρεις σχεδόν παντού, RF δεν προσφέρουν όλες οι συσκευές, και αν προσφέρουν, μπορεί να έχουν άλλο πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ τους. Επίσης, λόγω της φύσης του RF, είναι πιο επιρρεπές σε εξωτερικές παρεμβολές, που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο βουητό ή κάποιες αποσυνδέσεις σε ορισμένες περιπτώσεις.
Γενικά, οι λύσεις είναι πολλές και διαφέρουν ανάμεσα σε ακουστικά και συσκευές. Μπορεί να αγοράσετε ακουστικό με εξωτερικό αναμεταδότη (USB dongle) που μπορείτε να τον συνδέσετε σε διάφορες συσκευές, και μέσω αυτού, το headsete σας να λειτουργεί σε πολλές (αλλά όχι σε όλες) τις συσκευλες. Υπάρχουν και ακουστικά όπως το Xbox Wireless, το οποίο όχι μόνο έχει RF δυνατότητες, αλλά και Bluetooth, αφήνοντας τον χρήστη να τα χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και με το παιχνίδι αλλά και με το κινητό του.
Όπως αναφέραμε πιο πάνω, απόλυτη λύση να καλύπτει τα πάντα δεν υπάρχει, κάτι θα πρέπει να θυσιάσει ο αγοραστής για να μπορέσει να έχει κάτι άλλο. Και αυτή τη στιγμή στην αγορά, υπάρχουν μόνο δύο headsets που μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με τις “μεγάλες” κονσόλες, στοιχείο που πιθανά να έχει να κάνει με συμφωνίες με αυτές τις εταιρίες, άδειες γύρω από το εκάστοτε πρωτόκολλο αλλά και πιθανότατα μια τάση αισχροκέρδειας ορισμένων κατασκευαστών ώστε να βγάζουν το ίδιο μοντέλο με διαφορετικά ονόματα και να αναγκάζει έναν power gamer να αγοράζει παραπάνω ακουστικά.
Όπως και να έχει το πράγμα, ο αγοραστής καλό θα είναι να ζυγίσει καλά τις προτάσεις και τις δυνατότητές του και να επιλέξει προσεκτικά, ανάλογα πάντα και με το πορτοφόλι του. Και φυσικά, να έχει υπόψιν του ότι τίποτα δεν νικάει την ποιότητα του ήχου που θα πάρεις απευθείας με καλώδιο συνδεδεμένο στην κεντρική συσκευή, οπότε για όποιον θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η σύνδεση με καλώδιο είναι η καλύτερη λύση.
Astro Gaming A20 Wireless Gen 2Πλατφόρμες PC/ PlayStation ή PC/ Xbox ή PC/ PlayStation/ Xbox με δεύτερο dongle
Σύνδεση Wireless με USB dongle
Οδηγοί 40mm
Συχνότητα ακουστικών 20 – 20000 Hz
Αντίσταση ακουστικών 32 ohm
Wireless Ναι
Διάρκεια μπαταρίας 15ώρες
Ήχος Virtual Surround
Βάρος 318 γρ.
Τιμή 120Ε περίπου
Ξεκινάμε τη λίστα μας με την πιο οικονομική πρόταση και το αξιόλογο Astro A20 Wireless. Αν και τα ακουστικά της συγκεκριμένης εταιρίας σχεδιαστικά θυμίζουν headset από τα… Transformers, για την τιμή τους είναι μια τιμιότατη πρόταση. Και διαθέτουν και ένα κρυφό… κόλπο. Αν και κανονικά με το USB wireless dongle του μπορεί να συνδεθεί και να γίνει pair μόνο με PC/ PS ή PC/ Xbox, αν αγοράσετε και ένα δεύτερο dongle, θα μπορείτε με το ίδιο ακουστικό να τα κάνετε pair σε όλες τις κονσόλες.
Το μειονέκτημα εδώ (πέρα από το δεύτερο dongle) είναι ότι αν το κάνετε pair με το PS θα χαθεί το pairing με το Xbox (και αντιστρόφως), αναγκάζοντάς σας να ξανακάνετε το pairing από την αρχή. Από άποψη ήχου, θα λέγαμε πως προσφέρει ιδιαίτερα καθαρό μέσο πεδίο, αν και στις πολύ χαμηλές και υψηλές συχνότητες υπάρχουν παρόμοιες ελλείψεις με το A10. Μια σαφώς ανώτερη εναλλακτική από την Astro θα ήταν το A40, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα 200 Ευρώ, αλλά στη «γυμνή» (δίχως το εξωτερικό DAC, το οποίο του δίνει πολύ ανώτερο ήχο αλλά το κάνει και αρκετά ακριβότερο) εκδοχή του.
Ο λόγος που βάλαμε το A20 ως «μπροστάρη» είναι λόγω του ότι αποτελεί οικονομική πρόταση αλλά και επειδή πιστεύουμε ότι αν πάρει κανείς το Α40, αξίζει να πάρει την ολοκληρωμένη έκδοσή του και να μην του μείνει το σαράκι ότι για λίγα χρήματα πήρε τη «γυμνή»!
Audio-Technica ATH-G1Πλατφόρμες Oλες (3.5mm)
Σύνδεση 3.5mm, USB
Οδηγοί 45mm
Συχνότητα ακουστικών 5 – 40000 Hz
Αντίσταση ακουστικών 45 ohm
Wireless Όχι
Διάρκεια μπαταρίας –
Ήχος Stereo
Βάρος 257 γρ.
Τιμή 190Ε περίπου
To πιο ελαφρύ ακουστικό της κατηγορίας, που πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας εξέπληξε ευχάριστα όταν το δοκιμάσαμε. Αν και δεν περιέχει δικό του virtual surround σύστημα, και από το κουτί «περιορίζεται» σε stereo (βέβαια αποκτάει αμέσως virtual surround όταν το βαλεις σε PC/ Xbox/ PlayStation από τα δικά τους προγράμματα -για περισσότερα, δείτε το προηγούμενό μας άρθρο), η ποιότητα του ήχου που προσφέρει είναι άκρως ικανοποιητική.
Με την Audio-Technica να έχει εμπειρία κυρίως σε ακουστικά μουσικής, το ATH-G1 μπορεί να μην προσφέρει τον πιο εντυπωσιακό ήχο σε έντονες στιγμές δράσης, αλλά για τον audiophile που θέλει καθαρότητα, κρυστάλλινη μουσική και μπόλικες λεπτομέρειες από το περιβάλλον του παιχνιδιού, στο ATH-G1 θα βρει μία από τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας.
Σε αυτή την τιμή όμως και δίχως wireless δυνατότητες ή κάποιο δικό του equalizer για ρυθμίσεις, θα λέγαμε πως είναι ακριβότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε και θα το προτείναμε μόνο σε κάποια καλή προσφορά.
HyperX Cloud Alpha SΠλατφόρμες Όλες (3.5mm)
Σύνδεση 3.5mm, USB
Οδηγοί 40mm
Συχνότητα ακουστικών 13 – 27000 Hz
Αντίσταση ακουστικών 65 ohm
Wireless Όχι
Διάρκεια μπαταρίας Όχι
Ήχος Virtual Surround
Βάρος 275 γρ.
Τιμή 130Ε περίπου
Η δεύτερη οικονομική πρόταση της λίστας μας, το HyperX Cloud Alpha S είναι το μεγαλύτερο αδελφάκι της σειράς Alpha, που είχαμε συναντήσει ήδη σε προηγούμενο άρθρο. Στην ουσία μιλάμε για μια βελτιωμένη έκδοση του βασικού μοντέλου, το οποίο σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με ένα αξιόλογο οικονομικό headset, το οποίο συνδέεται μόνο με καλώδιο.
Όπως και το απλό μοντέλο, έτσι και εδώ, ο ήχος του είναι ικανοποιητικός για την τιμή του, αλλά εκεί που ξεχωρίζει είναι στο καλό μικρόφωνο αλλά και στο πολύ έντονο μπάσο, κάνοντάς το μια ιδανική λύση για τίτλους καταιγιστικής δράσης και multiplayer, όπως η σειρά Call of Duty.
Μια ποιοτικότερη εναλλακτική είναι το HyperX Cloud Mix, το οποίο προσφέρει high resolution ήχο, με πολύ μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων και είναι και wireless. Όμως το συγκεκριμένο ακουστικό είναι με Bluetooth wireless, που συνεπάγεται υψηλό latency και δεν προτείνεται για gaming χρήση. Αν όμως δε σας πειράζει να παίζετε με καλώδιο, το κέρδος που θα έχετε στην ποιότητα του ήχου αξίζει την επένδυση απέναντι στο Alpha S και θα μπορείτε να ακούτε και μουσική από το κινητό σας όταν βγαίνετε βόλτα.\
Logitech G935 WirelessΠλατφόρμες PC/ PlayStation/ Switch (wireless με USB dongle), όλες (3.5mm)
Σύνδεση 3.5mm, wireless με USB dongle
Οδηγοί 50mm
Συχνότητα ακουστικών 20 – 20000 Hz
Αντίσταση ακουστικών 39 ohm
Wireless Ναι
Διάρκεια μπαταρίας 20ώρες
Ήχος Virtual Surround
Βάρος 379γρ.
Τιμή 190Ε περίπου
Πρέπει να παραδεχθούμε πως εδώ δυσκολευτήκαμε λιγάκι στο να επιλέξουμε την καλύτερη πρόταση της Logitech σε αυτή την κατηγορία καθώς το Logitech Pro X Wireless είναι και αυτό σε παραπλήσιο budget και έχει διάφορα προτερήματα, όπως μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και καλύτερο μικρόφωνο.
Όμως, είναι μόνο wireless και έτσι περιορίζει αρκετά τον χρήστη, γι’ αυτό και η επιλογή μας πήγε στο G935 το οποίο προσφέρει και αποσπώμενη καλωδίωση με 3.5mm και, άρα, σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία. Και αν και μένει πίσω λίγο στο μικρόφωνο, στον ήχο θα λέγαμε πως είναι ένα κλικ καθαρότερο από το Pro X (και τα δύο έχουν βέβαια αρκετά καλό ήχο), οπότε αυτός είναι ένας ακόμα καλός λόγος για την επιλογή του.
Αν και με πολύ άνετη εφαρμογή, η πίεση που ασκούν στο κεφάλι είναι λίγο περισσότερη από όσο θα θέλαμε, οπότε παίκτες με πιο μεγάλο κεφάλι ίσως κουράζονται λίγο μετά από πολύωρη χρήση.
Razer Blackshark V2 ProΠλατφόρμες PC (wireless, USB), όλες (3.5mm)
Σύνδεση 3.5mm, wireless, USB
Οδηγοί 50mm
Συχνότητα ακουστικών 12 – 28000 Hz
Αντίσταση ακουστικών 32 ohm
Wireless Ναι
Διάρκεια μπαταρίας 24 ώρες
Ήχος Virtual Surround
Βάρος 320γρ.
Τιμή 200Ε περίπου
Στην προηγούμενη κατηγορία είχαμε πει ότι το βασικό Blackshark V2 ήταν ίσως το καλύτερο ενσύρματο ακουστικό στην κατηγορία του και η Pro έκδοση δεν απογοητεύει καθώς η ποιότητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αν και αισθητά πιο βαρύ λόγω της wireless φύσης του, παραμένει ένα από τα πιο ελαφριά ακουστικά της κατηγορίας και είναι άνετο στο κεφάλι για πολύωρη χρήση.
Ο ήχος συνεχίζει να έχει ένα ελαφρύ τρέμουλο στις χαμηλές συχνότητες, αλλά το εύρος που καλύπτει είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία και προσφέρει έξτρα λεπτομέρεια στον ήχο. Όμως, η διπλάσια τιμή που έχει σε σχέση με το βασικό μοντέλο, αποκλειστικά και μόνο για τη wireless σύνδεση στο PC, είναι δύσκολο να τη δεχτείς και να μην επιλέξεις το βασικό μοντέλο.
Ως ενναλακτικές λύσεις, θα προτείναμε τα Razer Thresher 7.1 στα 170E (για PlayStation) ή το Razer Kaira Pro στα 170E (για Xbox). Το Razer Nari Ultimate που διατίθεται στην ίδια τιμή με το Blackshark V2 Pro έχει το ενδιαφέρον του, αλλά θεωρούμε πως ο ήχος του Blackshark είναι ανώτερος στα περισσότερα σημεία.
Turtle Beach Stealth 700 Gen2Πλατφόρμες Ανάλογα με την έκδοση (PS4/ PC/ Switch με dongle ή Xbox/ PC)
Σύνδεση Bluetooth, wireless
Οδηγοί 50mm
Συχνότητα ακουστικών 20 – 22000 Hz
Αντίσταση ακουστικών 32 ohm
Wireless Ναι
Διάρκεια μπαταρίας 20 ώρες
Ήχος Virtual Surround
Βάρος 380γρ.
Τιμή 150Ε περίπου
Εδώ ερχόμαστε σε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, με το Stealth 700 Gen2 της Turtle Beach να μας δίνει ένα πιο προσεγμένο και κλασικό σε σχεδιασμό headset. Η ποιότητα της κατασκευής είναι πολύ καλή και ο ήχος τους καθαρός (αν και με κάποιες περίεργες διακυμάνσεις έντασης σε ορισμένα επίπεδα) ενώ το μικρόφωνό τους πολύ καλύτερο από όσο θα περίμενε κανείς να βρει σε τέτοια τιμή.
Το βασικό τους μειονέκτημα είναι, φυσικά, ότι διαθέτουν μόνο wireless σύνδεση χωρίς να δίνεται κάποια δυνατότητα σύνδεσης με καλώδιο. Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει και εδώ να προσέξει ποια έκδοση θα αγοράσει, καθώς -όπως συμβαίνει στα περισσότερα wireless ακουστικά έτσι και εδώ- ανάλογα με την έκδοση που θα πάρετε, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συγκεκριμένες συσκευές.
Εναλλακτικά, αν είστε PC gamer μόνο, μπορείτε να δείτε το Turtle Beach Elite Atlas Aero στην ίδια τιμή, αλλά με μεγαλύτερη ευελιξία χρήσης και παραμετροποίησης για PC gaming.
Steelseries Arctis 7XΠλατφόρμες Όλες
Σύνδεση 3.5mm, micro USB, wireless
Οδηγοί 40mm
Συχνότητα ακουστικών 20 – 20000 Hz
Αντίσταση ακουστικών 32 ohm
Wireless Ναι
Διάρκεια μπαταρίας 24 ώρες
Ήχος Virtual Surround
Βάρος 352γρ.
Τιμή 180Ε περίπου
Και ερχόμαστε στο headset που αναφέραμε νωρίτερα στο άρθρο, το ένα από τα δύο μόνο ακουστικά (το άλλο είναι το Audeze Penrose X με πολύ υψηλότερη τιμή) σε όλη την αγορά που υποστηρίζει wireless σύνδεση με PC, PlayStation και Xbox, μέσω ενός πολύ μικρού και διακριτικού dongle (το οποίο μπαίνει και σε κινητό με micro usb).
Όπως καταλαβαίνετε, αν είστε gamers που έχετε πολλές κονσόλες και θέλετε όπωσδήποτε να ακούτε τον ήχο ασύρματα, το Arctis 7X (και όχι το 7 ή το 7P) είναι σχεδόν η μόνη σας επιλογή! Ευτυχώς όμως που το συγκεκριμένο ακουστικό είναι απλά εξαιρετικό για την τιμή και κατηγορία που βρίσκεται. Καταρχάς, να πούμε ότι είναι και ένα από τα πιο άνετα ακουστικά που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Πέραν αυτού, ο ήχος τους είναι πολύ καθαρός και ευδιάκριτος σε όλα τα επίπεδα, το μικρόφωνο ποιοτικότατο ενώ η διάρκεια μπαταρίας τους υπεραρκετή και για τον πιο απαιτητικό gamer. Αν θα λέγαμε πως έχει κάποιο μειονέκτημα, αυτό θα ήταν ότι είναι λίγο “αναιμικό” σε ένταση και σε μπάσο από όσο θα θέλαμε, στοιχείο που τα κάνει να χάνουν λίγο σε παιχνίδια έντονης δράσης.
Αν δεν σας ενδιαφέρει η ασύρματη σύνδεση, αλλά σας αρέσουν τα SteelSeries, στα 200Ε περίπου μπορείτε να δείτε τη «γυμνή» (δίχως το εξωτερικό DAC, το οποίο του δίνει πολύ ανώτερο ήχο αλλά το κάνει και αρκετά ακριβότερο) έκδοση του Steelseries Arctis Pro, το οποίο είναι μεν μόνο ενσύρματο, αλλά σε ποιότητα ήχου είναι ένα σκαλάκι πάνω από το 7X. Αν θέλετε κάτι λίγο πιο οικονομικό, μπορείτε να δείτε το Arctis 5 στα 130Ε, επίσης ενσύρματο, αλλά σαφώς κατώτερο των 7X και Pro.
Η παραπάνω λίστα -καθώς και εκείνες που θα ακολουθήσουν σε επόμενα άρθρα- δεν είναι βασισμένες σε επαγγελματικά τεστ αλλά σε εμπειρικές δοκιμές μας. Έχουμε προσπαθήσει να ακούσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το καθένα από αυτά τα headsets, ενώ ο resident, επαγγελματίας μουσικός και Audiophile του GameOver, Χρήστος Ντίνος, έχει τσεκάρει τις λίστες έτσι ώστε να μην υποπέσουμε σε κάποιο ατόπημα!
Επίσης, είναι σημαντικό να θυμίσουμε ότι τα gaming headsets είναι εντελώς άλλη υπόθεση από το τι θα θεωρούσαμε καλό ακουστικό για ήχο γενικά, καθώς οι απαιτήσεις σε αυτά είναι υψηλότερες για surround λειτουργίες, μικρόφωνο και μπάσα από τον πιο καθαρό και κρυστάλλινο ήχο που αποζητάς όταν ακούς μουσική. Έτσι, οι λίστες μας θα μείνουν σε αμιγώς gaming headsets έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του μέσου gamer.
Αν θέλετε να δείτε gaming headsets σε άλλες τιμές, μπορείτε να δείτε τα παρακάτω άρθρα μας. Περισσότερα σύντομα!
Τα καλύτερα Gaming Headsets κάτω από 60 ΕυρώΤα καλύτερα Gaming Headsets κάτω από 100 ευρώThe post Τα καλύτερα Gaming Headsets κάτω από 200 Ευρώ appeared first on GameOver.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- E-shop της δεκαετίας το Media Markt
- Τα καλύτερα Gaming Headsets κάτω από 200 Ευρώ
- Το προσωπικό της Apple εκφράζει δυσαρέσκεια για το σχέδιο επιστροφής στα γραφεία
- Δείτε 13 λεπτά δράσης από το Sable, ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τον κόσμο του Moebius (video)
- EPSILON NET: Εξαγορά της TECHNOlife
- Apple Music: Διαθέσιμα τα Lossless Audio και Spatial Audio, ποιες συσκευές τα υποστηρίζουν
- Sony WF-1000XM4: σύντομα διαθέσιμα τα καλύτερα in ear ...
- To αναδιπλούμενο Google Pixel θα κάνει την εμφάνισή του φέτος
- Μετά τη Sophia έρχεται και το ρομπότ Grace για τους ...
- Επίθεση των Anonymous σε Tesla και Elon Musk [video]
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over
- Τελευταία Νέα Game Over
- Τα καλύτερα Gaming Headsets κάτω από 200 Ευρώ
- To FIFA 21 ξανά στο No. 1 – UK Retail Charts 5 Ιουνίου 2021
- Capcom: Τι να περιμένουμε στην E3 2021
- Ratchet & Clank: Rift Apart | Review
- Δεν θα εμφανιστούν στην E3 2021 τα TimeSplitters, Dead Island 2, και νέα Saints Row και Metro
- Eπίσημη η αλλαγή στην ονομασία του νέου Rainbow Six
- Εκτός της E3 2021 το Remake του Prince of Persia: The Sands of Time
- Αξιολογήθηκε το The Medium για το PlayStation 5
- Cine-TV #194
- Ανακοινώθηκε το Alfred Hitchcock- Vertigo για κονσόλες και PC
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- EPSILON NET: Εξαγορά της TECHNOlife
- E-shop της δεκαετίας το Media Markt
- To αναδιπλούμενο Google Pixel θα κάνει την εμφάνισή του φέτος
- Μετά τη Sophia έρχεται και το ρομπότ Grace για τους ...
- Apple Music: Διαθέσιμα τα Lossless Audio και Spatial Audio, ποιες συσκευές τα υποστηρίζουν
- Δείτε 13 λεπτά δράσης από το Sable, ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τον κόσμο του Moebius (video)
- Παράρτημα της Foxconn σταματά τη λειτουργία του λόγω Covid-19
- Sony WF-1000XM4: σύντομα διαθέσιμα τα καλύτερα in ear ...
- Το προσωπικό της Apple εκφράζει δυσαρέσκεια για το σχέδιο επιστροφής στα γραφεία
- Omen of Sorrow: Σκοτεινό ξύλο στο Xbox One