Το Biomutant μεταφέρεται στη νέα γενιά

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το Biomutant θα κάνει την εμφάνισή του στη νέα γενιά συστημάτων –Xbox Series X/S και PlayStation 5– τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, φέρνοντας μια σειρά βελτιώσεων στον τίτλο της Experiment 101, που κυκλοφόρησε αρχικά για Xbox One και PlayStation 4

τον Μάιο του 2021.

Στο Xbox Series X/S και στο PlayStation 5, το Biomutant θα περιλαμβάνει native 4Κ ανάλυση, υποστήριξη HDR και frame rate έως και 60 fps, καθώς και «εξαιρετικά γρήγορους» χρόνους φόρτωσης. Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις γραφικών για να διαλέξουμε, με το “Quality” να προσφέρει ανάλυση 4K (1440p στο Xbox Series S) στα 30 fps και το “Quality Unleashed” να στοχεύει στα 40+fps, με μέσο όρο 50-60 fps σε 4K (1440p στο Xbox Series S). Το “Performance” mode, εν τω μεταξύ, θα κλειδώνει το frame rate στα 60 fps, με την ανάλυση να πέφτει στα 1440p στο Xbox Series X (1080p στο Xbox Series S).

Επιπλέον στο PlayStation 5, το Biomutant θα επωφεληθεί επίσης από λειτουργίες του DualSense controller, όπως haptic feedback, adaptive triggers, ήχο από το ηχείο και motion control.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην next-gen έκδοση του Biomutant στο παρακάτω trailer.

Το Biomutant θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X/S και PlayStation 5 στις 6 Σεπτεμβρίου, στην τιμή των 39,99 €, με δωρεάν αναβάθμιση για όποιον έχει ήδη το παιχνίδι σε Xbox One ή PS4. Θα μπορούμε ακόμη και να μεταφέρουμε τα υπάρχοντα save data μας.

The post Το Biomutant μεταφέρεται στη νέα γενιά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα