Το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse έρχεται στη Δύση

Η Koei Tecmo έκανε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse στη Δύση, με τον horror τίτλο να έρχεται σε κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse αποτελεί το τέταρτο παιχνίδι του Fatal Frame franchise και είχε κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία

για το Nintendo Wii το 2008. Ωστόσο, τότε μια προγραμματισμένη κυκλοφορία στην Ευρώπη είχε αποτύχει, κάτι που σημαίνει ότι ο τίτλος δεν έφτασε ποτέ στη Δύση.

Αυτή η πρόσφατα remastered έκδοση του τίτλου φέρνει επιτέλους τον cult horror τίτλο στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, προσθέτοντας ένα ολοκαίνουργιο Photo Mode, καθώς και βελτιωμένα γραφικά και αλλαγμένα κοστούμια.

Όσον αφορά την ιστορία, αυτή διαδραματίζεται μια δεκαετία μετά την εξαφάνιση πέντε κοριτσιών σε ένα φεστιβάλ που διεξήχθη σε ένα μικρό νησί στη νότια Ιαπωνία. Τα κορίτσια βρέθηκαν τελικά, αλλά χωρίς να θυμούνται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα. Δέκα χρόνια αργότερα, τα τρία επιζώντα κορίτσια επιστρέφουν στο νησί για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου των άλλων δύο.

Ακολουθώντας το κλασικό στυλ της σειράς Fatal Frame, οι παίκτες θα εξερευνήσουν τρομακτικές τοποθεσίες και θα καταπολεμήσουν τα εκδικητικά πνεύματα χρησιμοποιώντας την Camera Obscura, τραβώντας φωτογραφίες των φαντασμάτων για να σφραγίσουν τη δύναμή τους.

Μπορείτε να δείτε το announcement trailer παρακάτω.

Το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις αρχές του 2023.

The post Το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse έρχεται στη Δύση appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα