Το Football Manager 2021 έρχεται και στις κονσόλες

Μια επιστροφή από τα παλιά.

Το Football Manager 2021 ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει και για τα Xbox One και Xbox Series X / S αργότερα μέσα στην χρονιά. Να θυμίσουμε ότι ο τελευταίος τίτλος της σειράς που είδαμε σε Xbox κονσόλα, ήταν το FM 2008 στο Xbox 360.

Σύμφωνα

με τις Sports Interactive και SEGA, το Football Manager 2021 θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Νοέμβριο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την έκδοση του για τις κονσόλες Xbox πριν από το τέλος του έτους, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα μιλάμε για μια κυκλοφορία μέσα στον Δεκέμβριο.

Το Football Manager 2021 Xbox Edition θα είναι μια "ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση του παιχνιδιού" έχοντας πάρει ως βάση τη σειρά Touch, παρόμοια με την έκδοση του Nintendo Switch, με πλήρη βελτιστοποίηση για χρήση με τα controllers των Xbox. "Το Football Manager 2021 είναι μια ιστορική κυκλοφορία για εμάς ως studio", δήλωσε ο Miles Jacobson, Director της Sports Interactive. "Φέρνουμε το FM σε περισσότερες πλατφόρμες από ποτέ και δίνουμε σε περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να διαχειριστούν το αγαπημένο τους κλαμπ - είτε βρίσκονται στον υπολογιστή τους, από την άνεση του καναπέ τους είτε από το τηλέφωνο ή το tablet τους".

Το νέο παιχνίδι θα δώσει μια νέα εστίαση στο ρόλο του manager, δίνοντας στους παίκτες περισσότερα εργαλεία για να αναπτύξουν την δίκια τους μανατζερικη προσωπικότητά και ικανότητα. Περισσότερα στοιχεία για τον νέο τίτλο, όπως χαρακτηριστικά, licenses και “αναβαθμίσεις”, αναμένονται να ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Football Manager 2021 θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου για PC (Steam και Epic Games Store), στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Football Manager Touch για το Nintendo Switch τον Δεκέμβριο και τέλος θα ακολουθήσουν τα Football Manager Mobile και Football Manager 2021 Xbox Edition για τα οποία δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

pcxbox onemobileswitchXbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα