Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales πέφτει από το No. 1 – UK Retail Charts 20 Μαρτίου 2021

To Animal Crossing: New Horizons ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα, παρά την πτώση 7% που κατέγραψε. Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales έπεσε στο No. 3, με μείωση πωλήσεων που έφτασε το 60% μέσα σε επτά ημέρες. Στο No. 2 παρέμεινε το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, με τα Mario Kart 8: Deluxe στο No. 4 και Grand Theft Auto V στο No. 5 να κλείνουν το Top 5.

Η νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Hades, έκανε το ντεμπούτο του στο No. 7, το Call of Duty: Black Ops Cold War έμεινε σταθερό στο No. 6, με τις τρεις τελευταίες θέσεις της δεκάδας να καταλαμβάνονται από το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 8, το Super Mario 3D All-Stars στο No. 9 και το Minecraft Dungeons στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στη Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Animal Crossing: New HorizonsSuper Mario 3D World + Bowser’s FuryMarvel’s Spider-Man: Miles MoralesMario Kart 8: DeluxeGrand Theft Auto VCall of Duty: Black Ops Cold WarHadesMinecraftSuper Mario 3D All-StarsMinecraft Dungeons

The post Το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales πέφτει από το No. 1 – UK Retail Charts 20 Μαρτίου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα