Το Modern Warfare 2 θα προσθέσει Raid για τρεις παίκτες

Η Activision αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το post launch περιεχόμενο του Modern Warfare 2 και τον ερχομό των Raid.  Για πρώτη φορά στη σειρά θα έχουμε την προσθήκη του συγκεκριμένου mode, με το όνομα Special Ops, που θα επιτρέπει τη συμμετοχή έως και τριών παικτών.

To Call of Duty:

Modern Warfare 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, ωστόσο οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν την ψηφιακή έκδοση θα έχουν πρόσβαση στο campaign του τίτλου μερικές μέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα από τις 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Activision: «Το πρώτο κομμάτι των Raid του Modern Warfare 2 θα κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά μέσω της Season 1 Reloaded, στις 14 Δεκεμβρίου, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης έναν “θρυλικό multiplayer χάρτη” καθώς και την πρώτη σημαντική ενημέρωση για το Warzone 2.0».

Τα Raids περιγράφονται από την εταιρία ανάπτυξης ως «μια εντελώς νέα εμπειρία για το franchise. Μια συνεργατική εμπειρία τριών παικτών που απαιτεί ομαδικό πνεύμα και στρατηγική σκέψη επίλυσης γρίφων κατά τη διάρκεια έντονων μαχών», αποτελώντας παράλληλα μια «άμεση συνέχεια του campaign».

Τα Raids θα περιλαμβάνουν τρεις αποστολές, όλες στο Al Mazrah, που θα αποτελεί επίσης την κύρια περιοχή του  Warzone 2.0. Το Bad Situation είναι μια αποστολή που εστιάζει στην αθόρυβη προσέγγιση  και θέλει τους παίκτες να «διεισδύουν σε μια πόλη μέσα στη νύχτα για να αποκαλύψουν πληροφορίες και στοιχεία που άφησε πίσω της η Al Qatala».

Το Vehicle Escape αναθέτει στους παίκτες να καταστρέψουν μια σειρά από πυργίσκους SAM, αποτρέποντας την είσοδο των ενισχύσεων στο πεδίο της μάχης, προτού φτάσουν σε ένα αεροπλάνο. Τέλος, το Observatory Defense καλεί τους παίκτες να υπερασπιστούν μια τοποθεσία από όλο και πιο ισχυρά κύματα εχθρών που προσπαθούν να πυροδοτήσουν βόμβες. Οι παίκτες μπορούν να ξοδέψουν τα χρήματα που κέρδισαν μεταξύ των κυμάτων για να λάβουν αντικείμενα όπως Killstreaks,  revive kits και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Στο Special Ops, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα backpack για την αποθήκευση εξοπλισμού και ένα από τα τρία kit:

Assault: Kit με αυξημένη θωράκιση με αναβάθμιση πεδίου Armor Box. Τα μεταγενέστερα επίπεδα περιλαμβάνουν ταχύτερη χρήση αντικειμένων Loadout, αυξημένη χωρητικότητα θωράκισης και δωρεάν Stims που περιλαμβάνονται στο Backpack.Medic: Kit με ταχύτερα revives και με αναβάθμιση Stim Pistol Field. Τα μεταγενέστερα επίπεδα περιλαμβάνουν Bomb Drone, παρόμοια οφέλη με το Double Time Perk, δωρεάν νάρκες Claymores και αντιαρματικές νάρκες που περιλαμβάνονται στο Backpack.Engineer: Kit με καλύτερη χρήση εξοπλισμού Snapshot Pulse Field για να βλέπετε κοντινούς εχθρούς. Τα μεταγενέστερα επίπεδα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αυτόματης επαναφοράς Lethals και Tacticals με την πάροδο του χρόνου, τη δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον εξοπλισμού, αισθητήρα καρδιακού παλμού και Spotter Scope που περιλαμβάνονται στο Backpack.

Η εταιρία ανέφερε τα εξής σχετικά με τα kit: «Τα kit αναβαθμίζονται κερδίζοντας αστέρια μέσω αποστολών και προκλήσεων που σχετίζονται με αυτές τις αποστολές, γεγονός που δίνει και στις τρεις αυτές αποστολές επαναληψιμότητα».

Η πρώτη σεζόν του live περιεχομένου του Modern Warfare 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου 2022 μαζί με το Warzone 2.0 και το νέο mode του DMZ. Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου για PS4, PS5, PC, Xbox Series και Xbox One. Το preload θα ενεργοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου.

The post Το Modern Warfare 2 θα προσθέσει Raid για τρεις παίκτες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα