South of Midnight – πρώτο gameplay trailer.

Στο Xbox Games Showcase είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο gameplay trailer από το South of Midnight του Compulsion Games studio. Πρόκειται για ένα action-adventure παιχνίδι, που αντλεί έμπνευση από τον Νότο της Αμερικής.

Ο τίτλος ακολουθεί την Hazel, η οποία αποκτά κάποιες μαγικές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις της επιτρέπουν να χειραγωγεί την ενέργεια του σύμπαντος καθώς η πραγματικότητα

του κόσμου της αρχίζει να διαλύεται και κάποια μυθικά πλάσματα αρχίζουν να εμφανίζονται σε αυτή.

Στο gameplay trailer παιχνιδιού, βλέπουμε την Hazel, συνοδευόμενη από έναν καινούργιο χαρακτήρα με το όνομα Catfish, στην αναζήτηση της μητέρας της. Στο trailer η πρωταγωνίστρια αντιμετωπίζει κάποιους εχθρούς όπως τον Two-Toed Tom, έναν τεράστιο αλιγάτορα.

Το studio μας λέει ότι θέλουν η μάχη να τονίζει την επιδιόρθωση και όχι την καταστροφή, με την Hazel όταν νικάει τους εχθρούς της να θεραπεύει το περιβάλλον γύρω της, κάτι που φαίνεται οπτικά από την άνθιση λουλουδιών στον τόπο αυτό.

Τέλος, από την ομάδα ανάπτυξης μας υπόσχονται ότι θα βιώσουμε ένα narrative-driven ταξίδι με αναφορές/επιρροές από την λαογραφία του Νότου της Αμερικής σε όλα τα επίπεδά του. Από τα περιβάλλοντα, τους εχθρούς, μέχρι τη μουσική, τη μάχη και την βασική ιστορία του.

Το South of Midnight αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 σύμφωνα με το trailer, για Xbox Series X/S, και PC, και θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

The post South of Midnight – πρώτο gameplay trailer. first appeared on GameOver.

The post South of Midnight – πρώτο gameplay trailer. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα