Ξεπέρασε τα 12 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις το Hogwarts Legacy

Το Hogwarts Legacy έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα και να αποφέρει κοντά στα  850 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις παγκοσμίως τις δύο πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του, όπως ανακοίνωσαν οι Warner Bros. Games και Avalanche Software.

Οι πωλήσεις του Hogwarts Legacy κατάφεραν να ξεπεράσουν

όλα τα προηγούμενα launch τίτλων της Warner Bros ενώ παράλληλα είναι ο “μεγαλύτερος single player τίτλος” στο Twitch με peak στους 1,28 εκατομμύρια ταυτόχρονους θεατές κατά την κυκλοφορία του.

“Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και περήφανοι που βλέπουμε την ανταπόκριση των παικτών στο Hogwarts Legacy από gamers αλλά και fans που είναι νέοι στο gaming”, δήλωσε ο πρόεδρος της Warner Bros. Games, David Haddad σε ένα δελτίο τύπου. “Η ομάδα ανάπτυξης στην Avalanche παρέδωσε μια εκπληκτική, υψηλής ποιότητας εμπειρία που εκπληρώνει πραγματικά τη φαντασία των fans σχετικά με τη ζωή στο Hogwarts”.

Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC (μέσω του Steam και Epic Games Store) στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 4 Απριλίου, με την έκδοση του για το Nintendo Switch να έρχεται στις 25 Ιουλίου.

The post Ξεπέρασε τα 12 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις το Hogwarts Legacy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα