"Υπό εξέταση" ο διάδοχος του 3DS;

Δηλώσεις από τον νέο πρόεδρο της εταιρείας.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάληψη του προεδρικού θώκου της Nintendo από τον Shuntaro Furukawa, ο νέος πρόεδρος της εταιρείας αποφάσισε να αναλάβει ενεργό δράση μιλώντας σε Ιαπωνικά μέσα για τα πλάνα και τα μελλοντικά projects της Nintendo.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του Furukawa για έναν πιθανό διάδοχο του Nintendo 3DS,

οι οποίες δεν απέχουν πολύ από τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Reggie Fils-Aime,CEO της Nintendo of America. Για την εταιρεία, το Nintendo 3DS εξακολουθεί να έχει ορισμένα "δυνατά σημεία", όπως η χαμηλότερη τιμή διάθεσης και μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη διαθέσιμων τίτλων. Ωστόσο, ο Furukawa ανέφερε πως η Nintendo "εξετάζει διάφορες προοπτικές" για έναν πιθανό διάδοχο της φορητής της κονσόλας στο μέλλον, η οποία έχει ήδη κλείσει τον έβδομο χρόνο ζωής της και κινείται στον όγδοο.

Για την ώρα, το κέντρο ενδιαφέροντος της εταιρείας αποτελεί το Nintendo Switch, με την εταιρεία να στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση της εγκατεστημένης βάσης χρηστών. Παράλληλα, η Nintendo ενδιαφέρεται στην διεύρυνση των εσόδων της από τους τίλους που έχουν διατεθεί σε συσκευές με λειτουργικό iOS και Android και τα οποία αποτελούν μόλις το 4% των συνολικών εσόδων της για το προσφάτων ολοκληρωμένο οικονομικό έτος.

3dsswitchmobile
Keywords
Τυχαία Θέματα