Υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας στο νέο Spider-Man

H ιαπωνική εταιρία συνεχίζει να στηρίζει τους Έλληνες gamers.

Στα πλαίσια του πρόσφατου ταξιδιού μας στο Los Angeles για την καλυψη της έκθεσης Ε3 2018, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την Liliana Laporte, την υπεύθυνη της Sony για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, μέσα στην οποία υπάγεται και η χώρα μας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μας, η οποία θα δημοσιευθεί σύντομα, η Liliana μας επιβεβαίωσε οτι η επόμενη μεγάλη αποκλειστικότητα του PlayStation 4,

το Spider-Man, θα υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Πιο συγκεκριμένα ο τιτλος της Insomniac Games, θα διαθέτει υπότιτλους και μενού, πλήρως μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση, που δείχνει ότι η εταιρία συνεχίζει να υπολογίζει την ελληνική αγορά, αφού θυμίζουμε πως τα Gran Turismo Sport, Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy, God of War, Detroit: Become Human και οι περισσοτεροι τίτλοι της σειρας Playlink, είναι πλήρως μεταφρασμένα στην γλώσσα της χώρας μας, ενώ στο God of War υπήρχε και ελληνική μεταγλώττιση.

Θυμίζουμε πως το Spider-Man αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, αποκλειστικά για PlayStation 4.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα