007 Legends

Ο James Bond γιορτάζει τα 50 του χρόνια.
Το 007 Legends αποτελεί για την Eurocom την τρίτη προσπάθεια ανάπτυξης game που αφορά τον δημοφιλή James Bond μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η Eurocom ειδικεύεται κυρίως στην ανάπτυξη licensed games όπως την σειρά James Bond,

Batman Begins κι άλλα. Για την Activision είναι το τέταρτο Bond του οποίου είναι εκδότης τα τελευταία χρόνια. Η συνεργασία των παραπάνω εταιριών μας έχει δώσει καλά δείγματα στην κατηγορία των FPS και συγκεκριμένα με την επανέκδοση του GoldenEye 007 του N64 στις νέες κονσόλες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες με το που ανακοινώθηκε το 007 Legends.

Σκοπός του 007 Legends είναι ο εορτασμός των 50 χρόνων της σειράς ταινιών James Bond. Για τον λόγο αυτό, το single-player campaign αποτελείται από πέντε αποστολές, από μία για κάθε ηθοποιό, οι οποίες είναι οι Goldfinger (Sean Connery), On Her Majesty's Secret Service(George Lazenby), Moonraker (Roger Moore), Licence to Kill (Timothy Dalton), Die Another Day(Pierce Brosnan) και τέλος το Skyfall (Daniel Craig) που θα κυκλοφορήσει ως DLC.


Τα First-Person Shooters κυκλοφορούν στις μέρες μας “με το κιλό” κι αναμενόμενο είναι να ανεβαίνουν οι απαιτήσεις σε κάθε νέα κυκλοφορία, πόσο μάλιστα αν η εταιρία που το εκδίδει (η Activision εν προκειμένω) έχει πρόσφατα βγάλει στην αγορά ένα από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα της κατηγορίας του, όπως είναι το Call of Duty: Black Ops II. Με το είδος να βρίσκεται σε κορεσμό, το 007 Legends προσπαθεί να σας γοητεύσει, χρησιμοποιώντας (εκτός του ίδιου του Bond) κλασικές και δοκιμασμένες συνταγές gameplay. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά αν αξίζει η ενασχόληση μαζί του.

My name is Bond…James Bond
Τα σενάρια των πέντε ταινιών που αναφέραμε παραπάνω ήταν απολαυστικά και γεμάτα με ανατροπές κι ατελείωτη δράση, κάτι που παραδόξως δεν ισχύει για το 007 Legends, για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κυριότερο λάθος είναι ότι ξεκινάτε την κάθε αποστολή χωρίς καμία επεξήγηση, κάτι που μας μπερδεύει αρχικά μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Αυτό διορθώνεται μόνο αν έχετε δει τις εν λόγω ταινίες, αλλά και πάλι μπορεί να μην τις θυμάστε, μιας και κάποιες είναι πολλών δεκαετιών. Ο μόνος συνδετικός κρίκος που χρησιμοποιείται για το δέσιμο όλων αυτών των σεναρίων είναι κάποια flashbacks του Bond ενώ βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Το γεγονός αυτό στερεί από το σενάριο κάθε συνοχή που θα μπορούσε να έχει.

Για την αφήγηση του 007 Legends χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγω μία First-Person οπτική, η οποία κάποιες φορές λειτουργεί καλά κι άλλες κουράζει, ειδικά σε κάποιες γρήγορες σκηνές που μένουμε με την απορία για το τι ακριβώς συνέβη. Αραιά και που βλέπουμε τον Daniel Craig, ο οποίος ενσαρκώνει τον Bond σε όλες τις αποστολές, σε cutscenes λίγων δευτερολέπτων. Η διάρκεια του campaign είναι μικρή, αναγκάζοντας ακόμη και κάποιον με μηδαμινή εμπειρία να το τελειώσει σε λιγότερο από 10 ώρες. Σε γενικές γραμμές μας δίνεται μία προβλέψιμ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld