2ο Gaming Festival: Οι παρουσιάσεις

Παρουσίαση των πρώτων games του PS4 και των Grand Theft Auto 5 και Beyond: Two Souls. [UPDATE]

Το τριήμερο 29/11-1/12 στο 2ο Gaming Festival στην Τεχνόπολη όπου το GameWorld ήταν χορηγός επικοινωνίας, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά στο περίπτερό μας και να παίξουμε games τόσο στα PC, όσο και στο PS4

που είχαμε στο stand εντός του περιπτέρου και που...τιμήθηκε ιδιαίτερα!

Φυσικά όπως σας είχαμε ανακοινώσει πριν το event, το GameWorld είχε τρεις παρουσιάσεις. Μία την Παρασκευή 29/11 όπου είδατε την πρώτη παρουσίαση του PS4 σε κοινό και άλλες δύο το Σαββατοκύριακο, για τα PS4 games και τα Grand Theft Auto V-Beyond: Two Souls, όπου σας ενημερώσαμε και μοιράσαμε δωράκια.

{youtube}62OMfnRegg0|500|300{/youtube}

Η πρώτη παρουσίαση του PS4 την Παρασκευή δεν διέφερε από την live εκπομπή Users της 15ης Νοεμβρίου, επομένως σας παραθέτουμε απευθείας την δεύτερη παρουσίαση του Σαββάτου με τα PS4 games. Ελπίζουμε όσοι σκοπεύετε να αγοράσετε το PlayStation 4 στο μέλλον να την βρείτε ενδιαφέρουσα.

[UPDATE: 11/12/13] Σήμερα ανέβηκε και η παρουσίαση της τρίτης ημέρας του Gaming Festival. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε η Χριστιάνα Θάνου κάνει live on stage review στα Grand Theft Auto 5 και Beyond: Two Souls.

{youtube}3AtouyoVaog|500|300{/youtube}

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους εσάς που δηλώσατε παρόν στο μεγαλύτερο ελληνικό gaming event!

Διαβάστε αναλυτικά όσα συνέβησαν στο Gaming Festival σε αυτό το άρθρο που συνοδεύεται κι από το Best of video μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα