ArmΑ ΙΙΙ: Το πρώτο μέρος του campaign

Διαθέσιμο στα τέλη του μήνα.

Το ArmΑ ΙΙΙ, όπως είναι γνωστό δεν περιελάμβανε το campaign mode κατά την κυκλοφορία του. Η Bohemia Interactive είχε υποσχεθεί ότι θα το κυκλοφορήσει με την μορφή δωρεάν DLC.

Σήμερα ανακοίνωσε ότι το πρώτο επεισόδιό του με τίτλο Survive έρχεται στις 31 Οκτωβρίου. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο στρατιώτης Ben Kerry που βρίσκεται στην Republic of Altis and Stratis ως μέλος του προγράμματος του NATO

για την διατήρηση της ειρήνης στα δύο νησιά. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Altis και η Stratis είναι η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος αντίστοιχα.Ύστερα από μερικά χρόνια παύσης πυρός, οι αμερικανικές δυνάμεις απομακρύνονται σταδιακά από την περιοχή. Το αντίπαλο στρατόπεδο, με όνομα CSAT, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, ενισχύει τις δυνάμεις του στο νησί και έτσι δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για μια πολεμική σύρραξη.

{youtube}M1YBZUxMX8g|500|300{/youtube}

Επιπλέον, το Survive βελτιώνει τον editor προσθέτοντας νέες δυνατότητες για όσους χρήστες επιθυμούν να φτιάξουν το δικό τους περιεχόμενο για το παιχνίδι. Η τσέχικη εταιρία δήλωσε ότι στα επόμενα DLC θα συμπεριλαμβάνονται ακόμα περισσότερες προσθήκες στον Editor. Τα υπόλοιπα δύο επεισόδια, το Adapt και το Win, δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν. Ωστόσο, περιμένουμε να δούμε αν η Bohemia Interactive, έστω και αργοπορημένα, θα μπορέσει να βελτιώσει την αντοχή του τίτλου στο χρόνο.

Διαβάστε το review του ArmA III από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα