Batllefield 3: Armored Kill

Το πρώτο βίντεο από το νέο expansion του δημοφιλούς FPS.

Μπορεί το Battlefield 4 να έχει επιβεβαιωθεί εδώ και μήνες, όπως επίσης να έχουμε ενημερωθεί σχετικά με την beta έκδοσή του, ωστόσο η Electronic Arts έχει μπροστά της πάνω από ένα χρόνο, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013 όταν και θα το δούμε να κυκλοφορεί.

Μόλις μία ημέρα αφότου η developer του παιχνιδιού EA DICE

μας ενημέρωσε πως υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να δούμε στο Battlefield 3, η ΕΑ μας δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο expansion pack του παιχνιδιού, με τίτλο "Armored Kill", το οποίο αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2012. Στο βίντεο που θα δείτε παρουσιάζονται οι δύο μεγαλύτεροι χάρτες στην ιστορία του Battlefield 3, ο Alborz Mountain και ο Bandar Desert.

{youtube}u6j5lXHNi8w|400|300{/youtube}

Το Battlefield 3: Armored Kill θα περιέχει τέσσερις νέους χάρτες, πέντε νέες αποστολές και πέντε καινούριους τύπους οχημάτων, όπως ATVs, mobile artillery και tanks. Θα υπάρχουν πάνω από 20 unlocks ειδικά για οχήματα, καθώς και η δυνατότητα να κάνετε spawn μέσα στο ολοκαίνουριο gunship, για εναέριες μάχες. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με το καινούριο περιεχόμενο, θα συναντήσουμε και το νέο Tank Superiority mode, στο οποίο τεθωρακισμένα οχήματα θα μάχονται για τον έλεγχο περιοχών του χάρτη.

Οι Premium χρήστες του Battlefield 3 θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το expansion δύο εβδομάδες νωρίτερα, όπως και τα Battlefield 3: Aftermath και Battlefield 3: End Game, τα οποία θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο του 2012 και τον Μάρτιο του 2013 αντίστοιχα.

{youtube}kWmbTAfsKcw|400|300{/youtube}

Το GameWorld βαθμολόγησε το Battlefield 3 με 9.1. Διαβάστε το review.

Keywords
Τυχαία Θέματα