Call of Duty: Black Ops 2 multiplayer

Αλλαγές και πολλές προσθήκες στον νέο τίτλο.

Στα πλαίσια ενός special event στην έκθεση Gamescom στην Γερμανία, ο developer του τίτλου Treyarch, επιβεβαίωσε την αντικατάσταση των kill streaks, καθώς και αρκετά νέα χαρακτηριστικά, με σαφή προσανατολισμό στα e-sports.

Όπως μας προϊδέασε το τρέιλερ που είδαμε την περασμένη εβδομάδα, τα kill streaks έχουν αντικατασταθεί από τα score streaks. Σκοτώνοντας εχθρούς και κάνοντας διάφορα ‘Score Events’, ανεβάζετε τον μετρητή του σκορ σας, που βρίσκεται στην κάτω αριστερή

γωνία της οθόνης, δίπλα από το εικονίδιο του score streak. Όταν φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων, τότε έχετε πρόσβαση στα score streaks, τα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε με τους παραδοσιακούς τρόπους, όπως το d-pad στο χειριστήριο του Xbox 360. Μέχρι στιγμής τα score streaks του παιχνιδιού, αριθμούν τα 22.

Μπορείτε επίσης, να ξεκλειδώσετε πάνω από ένα score streak κατά την διάρκεια ενός scoring event. Ο διευθυντής σχεδιασμού, David Vonderhaar, έδωσε ως παράδειγμα έναν παίκτη, ο οποίος παίρνει την εχθρική σημαία, σκοτώνει έναν εχθρό καθώς την κουβαλάει και την επιστρέφει στην βάση του. Το παραπάνω score event ανταμείβει το παίκτη αυτόν με 400 πόντους και του δίνει πρόσβαση σε δύο score streaks με την μία. Με αυτό το καινούριο σύστημα, είναι δυνατή η ανταμοιβή των πράξεων που κάνετε, με σκοπό να βοηθήσετε την ομάδα σας να κερδίσει στο αντίστοιχο mode που παίζετε.

Leveling και ανταμοιβές
Όσον αφορά το σύστημα leveling, το Black Ops 2, θα έχει 55 levels και 10 επίπεδα prestige. Ο Vonderhaar είπε σχετικά πως “Θέλαμε να επιστρέψουμε σε πιο απλό σύστημα leveling. Οι περισσότεροι παίκτες, μπορούν να ανέβουν 55 επίπεδα, σε 24 ώρες, κάτι που για έναν σκληροπυρηνικό παίκτη είναι δυο νύχτες παιχνιδιού”. Η Treyarch κρατάει κρυφές περαιτέρω πληροφορίες για το leveling και τα διάφορα unlocks, ώστε να τα αποκαλύψει εν καιρώ, όσο θα πλησιάζουμε στη κυκλοφορία του τίτλου.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε πως διάφορα μετάλλια θα δίνονται, όταν κάνετε κάτι ‘cool’, τα οποία μετάλλια πέραν του ότι μπορείτε να τα λάβετε επανειλημμένα, θα σας δίνουν και επιπλέον πόντους εμπειρίας. Ο Vonderhaan εξηγεί ότι “Υπάρχουν πράγματα που κάνεις ως παίκτης, που είναι απλά φοβερά, χωρίς όμως να σημαίνει απαραίτητα πως έχουν κάποιο αντίκτυπο στο score streak. Έτσι λοιπόν, συνειδητά και προσεκτικά, διαχωρίσαμε τα XP από τα scoring events. Υπάρχουν περιπτώσεις που ένα scoring event θα συνοδεύεται από ένα μετάλλιο, κάποιες άλλες θα δείτε ένα scoring event χωρίς κάποιο μετάλλίο και άλλες θα λάβετε ένα μετάλλιο χωρίς score event. Αυτό σας κρατάει σε εγρήγορση. Ξέρετε πως κάτι απίθανό συμβαίνει και νιώθετε πως ανταμείβεστε γι’ αυτό”.

Σε αντίθεση με άλλους τίτλους της σειράς, το Black Ops 2 δεν θα κάνει χρήση των CΟD Points, αλλά θα παίρνετε ένα unlock token κάθε φορά που θα ανεβαίνετε επίπεδο. Αυτά τα tokens θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα του Black Ops 2 (τα οποία αριθμούν πάνω από

Keywords
Τυχαία Θέματα