Destiny: Επιστρέφει το The Iron Banner

Προστίθεται σύντομα και voice chat στα Strikes και στο Crucible.

To Iron Banner 2.0, η νέα έκδοση του ομώνυμου playlist που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, θα διατεθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η Bungie σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Iron Banner 2.0 στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και ενώ προηγουμένως θα έχει προηγηθεί

ένα update του Destiny. To update αυτό θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 17 Νοεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι το Iron Banner είναι ένα playlist για το Crucible mode (το PvP του Destiny) στο οποίο τα level advantages είναι ενεργοποιημένα, κατόπιν αυτού οι παίκτες μεγαλύτερου level και με καλύτερο gear έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Στο επίσημο site της Bungie μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αλλαγές που υπάρχουν στο Iron Banner 2.0 κάνοντας κλικ εδώ. Να σημειωθεί επίσης ότι πλέον υπάρχουν πέντε ranks στον Lord Saladin (o vendor του Iron Banner στον Tower), ενώ το rank σας από το προηγούμενο Iron Banner μεταφέρεται κανονικά. Θυμίζουμε ότι για αυξήσετε το rank σας, ξεκλειδώνοντας παράλληλα legendary shaders και emblems, θα πρέπει να ολοκληρώσετε διάφορα bounties.

https://www.youtube.com/watch?v=JuKLxtN2xWc

Εν τω μεταξύ, στο update που θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα θα διεξαχθεί ένα beta test για το Navigation mode. To τελευταίο είναι ένα προαιρετικό voice chat σύστημα. Πλέον λοιπόν πέρα από το Fireteam chat θα υπάρχει και το Team chat, στο οποίο μπορείτε να μιλήσετε μια διάφορους παίκτες ακόμη και σε αυτούς που δεν ανήκουν στο Fireteam σας. Η Bungie προειδοποιεί πάντως ότι όσοι επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το team chat είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε toxic παίκτες. Όπως και να έχει πάντως η δυνατότητα για voice communication στο Crucible μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για τον συντονισμό μίας ομάδας.

Διαβάστε το review του Destiny από τον Μάνο Γρυπάρη και ανταλλάξτε απόψεις στο σχετικό topic του forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα