Diablo 3: Κυκλοφορία στις κονσόλες

Έρχεται τον Σεπτέμβριο για PS3 και Xbox 360. [UPDATE]

H Blizzard ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Diablo 3 για τις οικιακές κονσόλες έβδομης γενιάς της Sony και της Microsoft. Το δημοφιλέστατο

Action-RPG θα διατεθεί στις 3 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις next gen κονσόλες.

{youtube}QEzySYbv4TQ|400|300{/youtube}

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ορίστηκε στα 59.99 ευρώ και όσοι αποφασίσετε να το προπαραγγείλετε θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό item με την ονομασία Infernal Helm. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η console έκδοση του Diablo 3 θα έχει σημαντικές αλλαγές στο user interface και στο μοντέλο χειρισμού, ενώ θα υποστηρίζει τοπικό και online co-op 2-4 παικτών στην ίδια οθόνη. Να θυμίσουμε ότι τελευταία φορά που είδαμε κάποιο κεφάλαιο της σειράς στις κονσόλες ήταν το μακρινό 1996, όταν και κυκλοφόρησε το Diablo.

To Diablo 3 κυκλοφορεί για PC, Mac και θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360. Αναμένεται σύντομα η ημερομηνία κυκλοφορίας του για τις next gen κονσόλες.

Διαβάστε το review του Diablo 3 από το GameWorld.

[UPDATE] Κατά τη διάρκεια της E3, η Blizzard παρουσίασε ένα multiplayer trailer στο PS3 για το νέο Diablo 3. Εντύπωση προκάλεσε ένα νέο χαρακτηριστικό του Diablo 3 στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα co-op στην ίδια οθόνη έως και τεσσάρων ατόμων. Οι χαρακτήρες θα επισημαίνονται από τους χρωματιστούς κύκλους που έχουν κάτω από τα πόδια τους και θα ξεχωρίζονται από έναν μοναδικό αριθμό ανάλογα σε ποιον ανήκουν. Επίσης οι health bars θα βρίσκονται στις γωνίες της οθόνης συμβολίζοντας σε ποιά κλάση ανήκει ο κάθε χαρακτήρας όπως Fury, Mana, Arcane Power, Hatred/Discipline ή Spirit.

Όσα θα δείτε στο τρέιλερ δείχνουν τις βελτιώσεις που ενσωματώνει το Diablo 3 σε σχέση με την έκδοση για PC/Mac.

{youtube}q8U-ylvXcxI|400|300{/youtube}

To Diablo 3 κυκλοφορεί ήδη για PC και Mac. Για PS3 και Xbox 360 αναμένεται στις 3 Σεπτεμβρίου. Έχει επιβεβαιωθεί και η κυκλοφορία του στο PS4 αλλά χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία.

Διαβάστε το review του Diablo III από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα