Far Cry 4: Escape from Durgesh Prison DLC

Θα καταφέρετε να αποδράσετε ή θα πεθάνετε;

Το επερχόμενο DLC του Far Cry 4 αναμένεται να δοκιμάσει τις ικανότητες και την υπομονή σας, καθώς σύμφωνα με την Ubisοft θα υπάρχει permadeath. Κοινώς αν αποτύχετε στην αποστολή σας θα πρέπει να ξεκινήσετε την πρόοδό σας από την αρχή.

Με βάση το δελτίου τύπου που μας απέστειλε η γαλλική εταιρεία, το Escape from Durgesh Prison

θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου για PC και Xbox One, ενώ μία μέρα αργότερα θα διατεθεί και στο PS4. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα time trial mode, στο οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα objectives σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. Φυσικά θα υπάρχουν και τα σχετικά leaderboards, στα οποία θα δημοσιεύονται οι επιδόσεις των διαφόρων παικτών.

http://www.youtube.com/watch?v=SnWcf-3XcFw

Στo DLC αυτό οι Hurk και Ajay βρίσκονται φυλακισμένοι στην φυλακή του Yuma, έχοντας προηγουμένως βασανιστεί και όπως είναι φυσικό δεν έχουν πρόσβαση στον εξοπλισμό τους. Κατόπιν αυτού, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποδράσετε και να βρείτε νέα όπλα, ολοκληρώνοντας παράλληλα διάφορα challenges. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή αυτή μπορεί να παιχθεί τόσο solo, όσο και co-op.

Εσάς πως σας φαίνεται η προσθήκη του permadeath στο Escape from Durgesh Prison DLC; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Διαβάστε το review του Far Cry 4 από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα