Final Fantasy XV

Έρχεται στo PS4 και στο Xbox One. [UPDATE]

Τον περασμένο Φεβρουάριο στην ανακοίνωση του PS4 η Square Enix είχε δηλώσει ότι κατά την διάρκεια της E3 θα αποκαλύψει ένα νέο game. Η νέα δημιουργία δεν είναι άλλη από το Final

Fantasy XV, το οποίο μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ως Final Fantasy Versus XIII.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

{youtube}SilkhjKw9Og|400|300{/youtube}

H Square Enix μπορούμε να πούμε ότι στην κυριολεξία μας εξέπληξε με το νέο Final Fantasy, το οποίο παρόλα αυτά δείχνει να κινείται σε Action RPG μονοπάτια. Στο βίντεο είδαμε ότι πολλοί από τους παραδοσιακούς εχθρούς της σειράς επιστρέφουν όπως ο Behemoth, Bahamut κτλ.

[UPDATE] Σήμερα τα ξημερώματα η Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Final Fantasy XV αφήνοντας να εννοηθεί πως θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS4. Μάλιστα κάτι παρόμοιο έγινε και στην περίπτωση του Kingdom Hearts III. Σήμερα όμως στην press conference της Ιαπωνικής εταιρείας ανακοινώθηκε ότι και τα δύο JRPG θα διατεθούν και στη νέα κονσόλα της Microsoft.

Εν τω μεταξύ όπως είναι φάνερο στο demo που παρακολουθήσαμε το Final Fantasy XV έχει σαφώς action προσανατολισμό. Ο Shinji Hashimoto, παραγωγός της σειράς δήλωσε επί του θέματος: "Όλα τα Final Fantasy είχαν διαφορετικό σύστημα μάχης και μηχανισμούς και πριν την ανάπτυξη ενός νέου κεφαλαίου της σειράς οι developers προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα στοιχεία. H νέα δημιουργία μας έχει περισσότερα στοιχεία δράσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα ισχύσει και στα επόμενα Final Fantasy."

[UPDATE 2] Η Square Enix κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες στην E3 το πρώτο βίντεο με το gameplay του Final Fantasy XV.

Σε αυτό θα δειτε τις βαριά οπλισμένες ορδές των εχθρών σας από το Niflheim να εξαπολύουν επίθεση στο βασίλειο Lucis. Οι μάχες είναι άκρως ατμοσφαιρικές, το soundtrack δυνατό και όπως θα διαπιστώσετε το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης καταλαμβάνεται από τα γραφικά με το HUD να έχει πιο διακριτικό ρόλο στο κάτω μέρος της οθόνης. Δείτε το βίντεο.

{youtube}0Wsh9iPrWSg|400|300{/youtube}

To Final Fantasy Versus XV θα κυκλοφορήσει το 2014 για PS4 και Xbox One και ίσως αποτελέσει για κάποιους έναν λόγο απόκτησης μιας next-gen κονσόλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα