GameWorld v3.02 Beta

Twitter update, οι κορυφαίες ομάδες στην Community και δεκάδες ακόμη fixes.

Η τρίτη έκδοση του GameWorld συνεχίζει να αναπτύσσεται. Το Community αρχίζει να μεγαλώνει και κάνουν την είσοδό τους τα πρώτα groups και videos. Ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή.

Στις 5 ημέρες που έχουν περάσει εργαζόμαστε εντατικά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα,

προκειμένου να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μέσα στην εβδομάδα που θα έρθει θα έχουμε λύσει τα σημαντικότερα bugs τα οποία συναντάτε καθημερινά. Θυμίζουμε ότι στο forum υπάρχει μία bug list όπου μπορείτε να μας πείτε την γνώμη σας για την μέχρι τώρα πορεία του site και να προσθέσετε με τη σειρά σας τα δικά σας bugs. Πρώτη μας προτεραιότητα από Δευτέρα θα είναι ασφαλώς το template, τα προβλήματα με το login. Θερμή παράκληση σε όσους δημιουργούν groups ή ανεβάζουν βίντεο στην Community, να επιλέγουν την σωστή κατηγορία (ανάλογα με το είδος παιχνιδιού). Επίσης, ελέγχετε πάντοτε αν το group που δημιουργείτε υπάρχει ήδη από κάποιον άλλο χρήστη.

Η σημαντικότερη αλλαγή που προσθέσαμε στο νέο αυτό upgrade αφορά την σύνδεση με το Twitter. Συνδέστε τον λογαριασμό σας στο GameWorld με το Twitter, ώστε όλα τα status updates να δημοσιεύονται και εκεί! Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, καθώς πλέον δεν χρειάζεται να γράφετε δύο φορές ότι κάνετε σε ένα social network. Μία ακόμη αλλαγή που σίγουρα σας ενδιαφέρει είναι το μενού με τιςι πιο ενεργές ομάδες. Στα αριστερά της σελίδας μπορείτε να δείτε πλέον τα Groups της Community με τα περισσότερα μέλη. Πιστεύετε ότι το αγαπημένο σας video game πρέπει να έχει περισσότερους fans; Προσκαλέστε τους φίλους σας απ' το GameWorld ή απ' το Facebook. Σύντομα θα διορθωθεί η εφαρμογή που σας επιτρέπει να καλέσετε φίλους απ' το δημοφιλέστερο social network. Όλα λοιπόν δρομολογούνται σιγά-σιγά.

Ακολουθούν τα patch notes για την έκδοση 3.0.2.

GameWorld v3.0.2
7/7/2012

Community Upgrades
- Groups (Ομάδες): Προσθήκη της ενότητας “Ενεργές Ομάδες” στα αριστερά της σελίδας που εμφανίζει τα groups του Community που είναι πρώτα σε αριθμό μελών.
- Κατηγοριοποίηση των βίντεο και των groups που έχουν ανέβει, στις αντίστοιχες κατηγορίες.
- Προσθήκη νέων κατηγοριών στα Groups.
- Προσθήκη νέων κατηγοριών στα Videos.
- Προσθήκη της εφαρμογής του Twitter ώστε να αναδημοσιεύετε τα μηνύματά σας από το GameWorld στο Twitter account σας. Κάντε κλικ εδώ για να την εγκαταστήσετε.

Fixes
- Διόρθωση στο template του forum ώστε να μην εξέχει της σελίδας.
- Επαναφορά των boxes της κεντρικής σελίδας. Απομένει το γκάλοπ.
- Όταν ένα review δημοσιεύεται στην κεντρική σελίδα, ο τίτλος παίρνει αυτόματα την λέξη “review”.
- Τα παλιά άρθρα που γίνονται update ανεβαίνουν πλέον άμεσα στο πάνω μέρος της σελίδας.

Forum
- Η αναζήτηση ελληνικών λέξεων λειτουργεί και πάλι κανονικά.

Fonts
- Διορθώσεις σε πολλές από τις γραμματοσειρές. Χρησιμοποιούμε σταδιακά αυτές του παλιού site. Μένει

Keywords
Τυχαία Θέματα