Gamescom 2014: Hollowpoint

Ένα co-op tactical Action game από τους δημιουργούς του Crackdown 2.

Η Ruffian Games που αποτελείται από πρώην εργαζόμενους της Realtime Worlds και που στο παρελθόν έχει αναπτύξει το Crackdown 2, αποκάλυψε το Hollowpoint, ένα co-op Action game με στοιχεία τακτικής.

Θα εκδοθεί από την Paradox Interactive και ως εκ τούτου -σύμφωνα με την συμφωνία της τελευταίας

με την Sony- το Hollowpoint θα κυκλοφορήσει αρχικά για το PS4, ενώ αργότερα θα διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες. Η Paradox έδειξε και το Runemaster, ένα indie game για το οποίο δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες.

https://www.youtube.com/watch?v=U_KUD20j3U4

Στο σύντομο τρέιλερ παραπάνω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay του παιχνιδιού, το οποίο λαμβάνει χώρα στο μέλλον και θυμίζει σε κάποια σημεία το Shadow Complex, το Platform/Adventure της Chair Entertainment που κυκλοφόρησε το 2009. Θα υπάρχουν τόσο singleplayer, όσο και co-op αποστολές, ενώ θα μπορείτε να στρατολογήσετε χαρακτήρες.

Το Hollowpoint θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 αρχικά για το PS4 ενώ μελλοντικά θα διατεθεί για PC και ενδεχομένως και για άλλες πλατφόρμες.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα όσα συνέβησαν στην Press Conference της Sony στη Gamescom 2014 και συζητήστε όλα τα τεκταινόμενα της έκθεσης στο αντίστοιχο topic στο ανανεωμένο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα