Grand Theft Auto Online: Μεταφορά χαρακτήρων σε PS4 και Xbox One

Μεταφέρετε τους χαρακτήρες σας στις κονσόλες νέας γενιάς.

Αν είχατε δημιουργήσει χαρακτήρες στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς και τώρα θέλετε να παίξετε με τους ίδιους στην νέας γενιάς κονσόλας σας, η Rockstar σας δίνει τη δυνατότητα.

Η μεταφορά μπορεί να γίνει είτε ανάμεσα σε κονσόλες της ίδιας εταιρίας (Xbox 360 σε Xbox One και PS3 σε PS4), αλλά και μεταξύ ανταγωνιστικών (Xbox 360 σε PS4

και PS3 σε Xbox One). Προσοχή όμως γιατί η μεταφορά μπορεί να γίνει μόνο μία φορά!

Τα βήματα ένα προς ένα για τη μεταφορά του χαρακτήρα σας είναι τα εξής:

Αγοράστε ένα αντίτυπο του GTA 5 στο PS4 ή στο Xbox One.Πρέπει να έχετε αποθηκεύσει την πρόοδο ενός χαρακτήρα σας στο PS3 ή στο Xbox 360.Συνδέστε το λογαριασμό σας στο Social Club της Rockstar με το PS3 ή το Xbox 360, ή δημιουργήστε έναν εάν δεν έχετε.

Για όσους έχουνε PS4:

Απαιτείται λογαριασμός PSN και να είστε μέλος στο PS Plus.Αν μεταφέρετε από το Xbox 360 στο PS4, συνδέστε τον λογαριασμό σας του Social Club με τον λογαριασμό και του PSN και του Xbox Live.Ξεκινήστε το GTA 5 και κάντε log in στο λογαριασμό που έχετε στο PSN.Επιλέξτε το GTA Online από το menu.Τώρα σας δίνεται η επιλογή να μεταφέρετε το χαρακτήρα σας και όλη την πρόοδο σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την εμφάνισή του μέσα από την επιλογή "new creation".Πατήστε "agree" και τα χρήματα, τα RP και το rank θα μεταφερθούν επίσης.Αν έχετε αποθηκευμένο χαρακτήρα και στο PS3 και στο Xbox 360, μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν καθώς μπορείτε να μεταφέρετε μονάχα ένα save από κάθε κονσόλα.Μόλις ο χαρακτήρας μεταφερθεί, μπορείτε να τον επιλέξετε και να παίξετε στο PS4.

Για όσους έχουνε Xbox One η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια, απλά αντί για λογαριασμό PSN και PS Plus χρησιμοποιείτε Xbox Live και Xbox Live Gold.
Επίσης, αν μεταφέρετε χαρακτήρα από το PS3 στο Xbox One, σιγουρευτείτε πως ο λογαριασμός σας στο Social Club είναι συνδεδεμένος και στο PSN και στο Xbox Live.

Τι να προσέξετε:

Αν έχετε ήδη φτιάξει χαρακτήρα στο PS4 ή στο Xbox One, ο χαρακτήρας που μεταφέρετε θα αποθηκευθεί πάνω του, όμως τα χρήματα που είχαν οι δύο χαρακτήρες θα προστεθούν.Αν έχετε αγοράσει χρήματα για το GTA Online, τότε αυτά θα μεταφερθούν μόνο ανάμεσα στις κονσόλες της ίδιας εταιρίας.Μπορείτε να συνεχίζετε να παίζετε με τον χαρακτήρα σας στο PS3 ή στο Xbox 360, αλλά δε μπορείτε να κάνετε εκ νέου μεταφορά.

Εκτός από τον χαρακτήρα, μεταφέρονται:

Χρήματα.Rank και RP.Όλη η πρόοδος του παιχνιδιού σας: Επαφές, δουλειές κ.α.Όλα σας τα υπάρχοντα: Οχήματα, όπλα, ρούχα θα είναι όλα εκεί.Crews. Μεταφέρεται οτιδήποτε έχει να κάνει με το crew που συμμετέχετε.Οτιδήποτε δημιουργήθηκε στον Creator.Achievements/Trophies: Μεταφέρονται όλα αναλόγως με το ποια έχει η κάθε κονσόλα.

Τι δε μεταφέρεται:

Χρήματα από κονσόλα διαφορετικής εταιρίας.Δημοσιευμένα Job Playlists.Leaderboards, παγκόσμια και προσωπικά ρεκόρ.Όλα τα snapshots, αν και θα μπορείτε τα βρείτε στο site του Rockstar Social Club.

Προβλήματα για όσους δεν έχουν κάνει log in από το 2013 και μετά.

Κατά την μεταφορά του χαρακτήρα εμφανίζεται σφάλμα και η μεταφορά δεν ολοκληρώνεται, ενώ αν προσπαθήσετε να ξαναπαίξετε στην κονσόλα σας εμφανίζεται ξανά σφάλμα και το παιχνίδι δε λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει και στο PS3 και στο Xbox 360.

Η Rockstar έχει δηλώσει πως γνωρίζει περί του σφάλματος και πως προσπαθεί να το λύσει, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη. Για αυτόν μάλιστα τον λόγο δημιούργησε και ένα support page. Συνδεθείτε και αν υπάρχουν νέες πληροφορίες θα ειδοποιηθείτε με email.

Το Grand Theft Auto κυκλοφορεί σήμερα για PS4 και Xbox One. Αναμείνατε για το review από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε γι’ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα