Hearthstone: Goblin vs Gnomes expansion

Κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και περιλαμβάνει 120 νέες κάρτες. [UPDATE]

Πριν από μερικές ώρες στα πλαίσια της BlizzCon η Blizzard ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Goblin vs Gnomes για το εξαιρετικά δημοφιλές Hearthstone: Heroes of Warcraft.

To expansion θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία διάθεσής του και θα περιλαμβάνει περισσότερες από 120 νέες κάρτες. Θυμίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό

είχε γίνει γνωστό ότι η Blizzard εργάζονταν πάνω σε expansion, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό άρθρο μας. Ο Jason Cheyes, ο υπεύθυνος παραγωγής του Hearthstone αποκάλυψε μάλιστα σήμερα δύο νέες κάρτες το Explosive Sheep και το Annoy-o-Tron.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=ijyMZPIsj5E

Να προσθέσουμε ότι τον προσεχή μήνα θα δούμε το Hearthstone στα Android tables, όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο άρθρο μας. Η iPhone έκδοση αντίστοιχα αναμένεται μέσα στο 2015. Περισσότερες πληροφορίες για το Goblin vs Gnomes αναμένονται τις προσεχείς ώρες. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld, καθώς θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οτιδήποτε νεότερο.

[UPDATE] Η Blizzard αποκάλυψε 20 νέες κάρτες από το επερχόμενο Goblin vs Gnomes expansion στο επίσημο website του Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Με μία γρήγορη ματιά στις νέες κάρτες είναι η φανερό ότι πλέον στο expansion αυτό θα δούμε δεκάδες random effects, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκτήσετε έλεγχο του battlefield για να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας χωρίς να τζογάρετε. Μία από τις κάρτες που μας προκαλεί εντύπωση είναι το V-07-TR-ON ένα minion που κοστίζει 8 mana, με 4 attack, charge και mega-windfury. Το τελευταίο είναι ένα νέο ability που επιτρέπει σε ένα πλάσμα να επιτεθεί τέσσερις φορές, αν νομίζετε λοιπόν ότι ο Leroy Jenkins είναι οp μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας! Εν τω μεταξύ, με την έλευση του νέου expansion θα προστεθεί στο Hearthstone και στο Spectator mode, στο οποίο θα μπορείτε να δείτε την παρτίδα που παίζει κάποιος φίλος σας.

Εσάς πως σας φαίνονται οι νέες κάρτες του Hearthstone; Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λάθος να υπεισέρχεται σε τόσο μεγάλο βαθμό ο παράγοντας τύχης σε ένα παιχνίδι στρατηγικής. Όπως και να έχει πάντως για να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα θα χρειαστεί να περιμένουμε την έλευση του expansion.

Διαβάστε το review του Hearthstone από την Χριστιάνα Θάνου και δείτε πως θα βελτιώσετε τα decks σας χρησιμοποιώντας τις καλύτερες κάρτες του Curse of Naxxramas.

Keywords
Τυχαία Θέματα