Killer Instinct: O Βαβυλώνιος μάγος Kan-ra

Διαθέσιμος την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθεί ο Riptor.

Την προσεχή εβδομάδα θα διατεθεί ένας νέος χαρακτήρας για το Killer Instinct, ο οποίος ονομάζεται Kan-ra.

O Kan-ra είναι ένας Βαβυλώνιος μάγος που εξειδικεύεται σε ranged attacks και air-traps. Σύμφωνα με το lore ένας βασιλιάς καταράστηκε τον Kan-ra, όταν ο τελευταίος αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω μαχητής θα κάνει για πρώτη φορά ντεμπούτο

στην σειρά. Όσοι από εσάς έχετε αγοράσει την Ultra Edition του Killer Instinct: Season 2 θα μπορείτε να προσθέσετε τον Kan-ra στο roster σας στις 24 Νοεμβρίου, από την άλλη οι κάτοχοι της Combo Breaker Edition θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Δείτε τον Kan-ra σε δράση στο παρακάτω τρέιλερ:

http://www.youtube.com/watch?v=-KZt4jbi8Gs

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής στην δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς Fighting έχουμε δει ήδη του T.J Combo και Maya. Μέχρι το τέλος της σεζόν, την άνοιξη του 2015 θα δούμε πέντε ακόμη χαρακτήρες που θα διατεθούν σε μηνιαία βάση. Το παραπάνω τρέιλερ κάνει tease μάλιστα τον επόμενο χαρακτήρα, ο οποίος είναι ο δεινόσαυρoς Riptor.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft απάντησε σε ορισμένες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις σχετικά με το Killer Instinct στο Ultra Combo website. Αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι είχε αναπτυχθεί μια πρωτότυπη έκδοση του ομώνυμου Fighting για το Xbox 360, παρόλα αυτά η ανάπτυξή της δεν προχώρησε περαιτέρω. Ένα δείγμα από αυτή την έκδοση φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω βίντεο που διέρρευσε στο YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=doMBDq1H98I

Ένα άλλο εύλογο ερώτημα ήταν για πιο λόγο τα arcade sticks του Xbox 360 δεν λειτουργούν στο Xbox One. Ο Adam Isgreen της Microsoft ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το πρόβλημα αυτό οφείλεται σε συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφάλειας, τα οποία για την ώρα τουλάχιστον δεν μπορούν να παρακαμφθούν. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.

Εσάς πως σας φαίνεται ο Kan-ra; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Διαβάστε το review του Killer Instinct από το GameWorld και τις εντυπώσεις μας από την δεύτερη σεζόν του στο σχετικό preview μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα