Kinect Sports Rivals Preseason

Μία δωρεάν εμπειρία για το Kinect 2.0.

Ένα δωράκι ετοιμάζει η Microsoft για όσους από εσάς αποκτήσετε το Xbox One καθώς ανακοίνωσε πως θα προσφέρει το Kinect Sports Rivals Preseason εντελώς δωρεάν. Το εν λόγω παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για download

από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Xbox One, δηλαδή στις 22 Νοεμβρίου για διάφορες χώρες της υφηλίου (η εγχώρια αγορά θα περιμένει για το ερχόμενο έτος).

Η νέα πρόταση της Rare, της εταιρίας που ανέπτυξε –μεταξύ άλλων- τα Kinect Sports και Kinect Sports: Season Two, θα προσφέρει μία πρώτη γεύση του πλήρους τίτλου επιτρέποντάς σας να λάβετε μέρος σε μία από τις έξι –συνολικά- δραστηριότητες που θα περιλαμβάνει το Kinect Sports Rivals. Στο Preseason θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε αγώνες με jet ski με την χρήση του Kinect 2.0, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να αγωνιστείτε τόσο σε online επίπεδο όσο και μέσω split screen.

Δείτε το τρέιλερ του Kinect Sports Rivals Preseason:

{youtube}Fc98SZSCckM|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην τελική έκδοση του τίτλου θα υπάρχουν τα αθλήματα της ορειβασίας, του μπόουλινγκ, του τένις, του ποδοσφαίρου και της σκοποβολής ενώ φυσικά θα περιλαμβάνονται και οι αγώνες με jet ski.

Το Kinect Sports Rivals Preseason αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για Xbox One (η ελληνική αγορά βέβαια θα περιμένει το 2014) ενώ η ολοκληρωμένη έκδοση του Kinect Sports Rivals θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014. Διαβάστε τα reviews των Kinect Sports και Kinect Sports: Season Two από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα