Playstation 4: Υποστήριξη Playstation Plus

Δηλώσεις για το μέλλον της υπηρεσίας.

Έπειτα από την παρουσίαση του Playstation 4, η Sony συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με περαιτέρω δηλώσεις του διευθυντή της Sony Computer Entertainment Europe, Jim Ryan, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία Playstation

Plus, η premium υπηρεσία του Playstation Network, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και στο PlayStation 4.

Δήλωσε ότι στη Sony είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι, καθώς οι συνδρομητές του Playstation Plus έχουν τριπλασιαστεί τους τελευταίους 12 μήνες και θα ήθελαν να συνεχίσουν αυτήν την επιτυχία και να προσφέρουν δωρεάν games, cloud saving και άλλα προνόμια και στην επόμενη γενιά κονσόλων, χωρίς να είναι ακόμα έτοιμοι να δώσουν λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα επιτευχθεί αυτό. Επίσης, ο Ryan δεσμεύθηκε ότι η Sony κάνει το παν για να υπάρχουν οι ίδιες υπηρεσίες σε Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία. Αυτή η αναφορά έγινε προφανώς επειδή το ευρωπαϊκό Store έχει κατακριθεί πως καθυστερεί να κυκλοφορήσει περιεχόμενο το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο σε Αμερική και Ιαπωνία και κάποιες φορές δεν κυκλοφορεί καθόλου, με τρανό παράδειγμα το Counter-Strike: Global Offensive.

Ο Jim Ryan μίλησε για το PS3 και την υποστήριξή του μετά την ανακοίνωση του PS4. Περήφανα δήλωσε πως το PS2 υποστηρίζεται ακόμα, 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS3, θέλοντας να δώσει έμφαση στο ότι η Sony δεν ξεχνάει τις παλιές κονσόλες της. Τόνισε ότι αυτή τη χρονιά περιμένουμε για το PS3 τίτλους όπως τα The Last of Us, God of War: Ascension και Beyond: Two Souls (χωρίς να γίνει αναφορά για το Gran Turismo 6 πάλι), ενώ μας υποσχέθηκε ότι θα γίνουν κι άλλες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις στο προσεχές μέλλον.

To Playstation 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος τον Δεκέμβριο σε Ιαπωνία και Αμερική, ενώ η Ευρώπη δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει αυτή την ημερομηνία.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη τύπου της Sony, τα games της κονσόλας και τις πρώτες φωτογραφίες του user interface.

Keywords
Τυχαία Θέματα