Press Start: Ποιες αγορές νέων games μετανιώσατε;

Το hype καμιά φορά δε βγαίνει σε καλό.

Στη ζωή μας όλοι έχουμε παίξει εξαιρετικά, μέτρια ή ακόμα και κακά games. Είναι φορές που η ευχαρίστηση της αγοράς ενός video game και το άνοιγμα του κουτιού του, είναι ίδια με το να το παίξεις. Πιστεύω όμως ότι σε κάποιους από εσάς έχει τύχει να απογοητευτείτε τελικά από ένα παιχνίδι, επειδή αυτό δεν πρόσφερε αυτό που περιμένατε. Το hype που δημιουργείται καμιά φορά για έναν τίτλο, μπορεί

να οδηγήσει κάποιους να τον αγοράσουν, πριν διαβάσουν το αντίστοιχο review και πάρουν γνώμες από άλλους που το απέκτησαν και μη ξέροντας από πριν αν αξίζει τελικά.

Μετάνιωσα που αγόρασα το Star Wars: The Old Republic, αφού το βρήκα ρηχό και μονότονο. Ο κόσμος του δε μου έδινε την αίσθηση του "massively" που ψάχνω στα MMO. Μια άλλη περίπτωση είναι το Resident Evil 4, το οποίο δε μου γέμισε το μάτι ούτε ως ένα Survival Horror, αλλά ούτε και ως Action game. Το Call of Duty: Black Ops μου θύμισε επίσης τους λόγους που δε μου αρέσουν τα games αυτής της σειράς. Ενώ το είχα αποκτήσει κυρίως για το multiplayer, προσωπικά ούτε αυτό το κομμάτι του με κράτησε αρκετά ώστε να μπορώ να πω ότι άξιζε η αγορά του.

Εσείς ποιες αγορές νέων games μετανιώσατε; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα