Pro Evolution Soccer 2014: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμές

Έρχεται στις 20/9. Demo στις 11/9. Μόλις στα 27 ευρώ για PC. Γκολ ο Σαμαράς στο τρέιλερ!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Gamescom, η Konami ανακοίνωσε ότι το Pro Evolution Soccer 2014 θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360,

ενώ οι εκδόσεις των PS2 και PSP θα διατεθούν λίγο αργότερα.

Το demo του παιχνιδιού θα μπορέσετε να το κατεβάσετε λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου για το PS3 και στις 12 Σεπτεμβρίου για το Xbox 360. Στη δοκιμαστική έκδοση θα υπάρχουν αρκετές ομάδες για να παίξετε σε αγώνες ολόκληρης διάρκειας (δύο ημίχρονα και όχι ένα), ενώ διαθέσιμο θα είναι και ένα tutorial για να εξοικειωθείτε με τον νέο χειρισμό. Να σας θυμίσουμε ότι το PES 2014 δε θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες όγδοης γενιάς (Xbox One και PS4), καθώς η Konami αποφάσισε να αναπτύξει το παιχνίδι από το μηδέν πάνω στην νέα της μηχανή γραφικών Fox Engine, συνεπώς δεν υπήρχε χρόνος για περισσότερες εκδόσεις.

Η Konami έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ στα πλαίσια της Gamescom 2013 στην Κολωνία της Γερμανίας. Σε αυτό μπορείτε να δείτε τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά (που αγωνίζεται στη Σκωτσέζικη Σέλτικ) να σκοράρει! Όλα αυτά σε ένα ματς Σέλτικ - Μπάγιερν Μονάχου όπου η Konami μας διαφημίζει το χαρακτηριστικό "Kill the Giant" με το οποίο μικροί σύλλογοι με καυτή έδρα θα μπορούν να νικήσουν μεγάλες ομάδες με τη βοήθεια του κόσμου τους! Στην προκειμένη περίπτωση η μικρή ομάδα βλέπετε ότι είναι η Σέλτικ.

{youtube}-JSGPE3McGQ|500|300{/youtube}

Πόσο θα κοστίζει
Όσον αφορά το κόστος του Pro Evolution Soccer 2014, ρίχνοντας μια ματιά στο Bestprice.gr, μπορείτε να δείτε ότι η τιμή του για PS3 και Xbox 360 ξεκινάει από τα 50€ και φτάνει τα 58€, ενώ για τα PC κυμαίνεται από τα 27€ έως και τα 40€. Τέλος, οι εκδόσεις των PS2 και PSP κοστολογούνται στα 25-26€. Σύμφωνα με την Zegetron, τον επίσημο αντιπρόσωπο της Konami στην Ελλάδα, η τιμή λιανικής έχει οριστεί στα 58€ για τις κονσόλες PS3 και Xbox 360, 40€ για PC και 26€ για την έκδοση των PS2 και PSP. Οπότε στην περίπτωση του PC και των PS3/Xbox 360 τα καταστήματα πωλούν το παιχνίδι κατά πολύ φθηνότερα, φυσικά με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Τον προηγούμενο μήνα, το GameWorld ταξίδεψε στα γραφεία της Konami στο Windsor του Λονδίνου για να σας παρουσιάσει το Pro Evolution Soccer 2014. Διαβάστε το preview καθώς και τις τελευταίες πληροφορίες για το online mode. Το Pro Evolution Soccer 2014 θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2013 για PC, PS3 και Xbox 360. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διάθεσης για PS2 και PSP.

Keywords
Τυχαία Θέματα