Riot Games: Πληρώνει τους υπαλλήλους της για να παραιτηθούν

Report for afk.

Η Riot Games, γνωστή για το League of Legends, πληρώνει τα νέα μέλη της εταιρίας για να φύγουν.

Πρόσφατα έχει ξεκινήσει ένα project με το όνομα Queue Dodge, μέσα από το οποίο προσφέρει στους νέους υπαλλήλους το 10% του μισθού τους για να παραιτηθούν.

Αυτό σύμβαίνει γιατί όπως λέει, έχουν γίνει αρκετές προσλήψεις αλλά δεν ήταν όλες τόσο επιτυχημένες όσο θα έπρεπε. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα όλοι οι υπάλληλοι και αυτό είναι κάτι που χαλάει το workforce της εταιρίας.

Σύμφωνα με την Riot, μερικοί από τους υπαλλήλους είναι εκεί μόνο για να παίρνουν τον μισθό τους ενώ υπάρχουν άλλα άτομα που νοιάζονται όντως για το παιχίδι και προσπαθούν για κάτι παραπάνω. Ο τρόπος που διεξάγονται οι συνεντεύξεις για νέους Rioters είναι μια σειρά από διάφορες δύσκολες ερωτήσεις, κάτι που διαπιστώσαμε και εμείς, αλλά ούτε αυτό φτάνει για να γίνει η τέλεια διαλογή νεόφερτων. Συνήθως μετά την ένταξή τους στην εταιρία, πολλοί υπάλληλοι καταλαβαίνουν ότι δεν συμφωνούν απόλυτα με την πολιτική ή ότι το περιβάλλον αυτό δεν είναι φτιαγμένο για εκείνους καθώς δεν τα πάνε καλά και με τους συναδέλφους τους με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν όσο θα έπρεπε.

Το σύστημα Queue Dodge ισχύει αυτή τη περίοδο μόνο για την Αμερική και κάθε υπάλληλος μπορεί να πάρει ένα 10% το οποίο θα φτάνει το πολύ 25.000 δολάρια.

Σας περιμένουμε όλους στο event της Riot στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα