Sadness

Επανέρχεται ακόμη καλύτερο για το Wii U μετά από καιρό. Το Sadness είχε ανακοινωθεί για κυκλοφορία αλλα μετά απο πτώχευση της εταιρίας Nibris η οποία το σχεδίασε, χάθηκε και δεν υπήρξε κανένα νεο του.
Τώρα, μετά απο μερικά χρόνια το υποσχόμενο horror game επιστρέφει "ακόμη καλύτερο για το Wii U" όπως λένε οι Indie developers HullBreach Studios
και Cthulhi Games. Αυτή είναι μια φωτογραφία που διέρρευσε απο τον Randy Freer της Hullbreach Studios. "Η αρχική ιδέα του Sadness ήταν τεράστια έμπνευση για εμας και την ακολουθούμε πιστά" λένε οι σχεδιαστές του αλλά μην ξαφνιαστείτε αν υπάρξουν και κάποιες αλλαγές. Είναι σίγουρο πως θα συμπεριλάβουμε κάποιους παλιούς χαρακτήρες όπως η Maria Lengyel και ο προβληματισμένος γιός της που ξεκινάει να έχει προβλήματα νυχτοφοβίας, ναρκοληψίας και παρανοικής σχιζοφρένειας. Επίσης, στο παιχνίδι θα προσθέσουμε και κάποιους καινούργιους puzzle-based μηχανισμούς. {youtube}Fr-YhHdeyDA|500|300{/youtube} Η Cuthulhi Games περιμένει ακόμα απάντηση απο τους αρχικούς σχεδιαστές του Sadness για να δει αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα την ονομασία και το περιεχόμενό του όπως ήταν αρχικά αλλά λέει πως ανεξάρτητα με την απάντηση τους θα συνεχίσουν να δουλεύουν για να το κυκλοφορήσουν για το Wii U. "Το Sadness μας κίνησε το ενδιαφέρον από όταν είχε ξεκινήσει και πρόσφατα αποφασίσαμε να μην το αφήσουμε να χαθεί τελείως" λένε οι developers και καταλήγουν: "Ακόμη και αν δεν δεχτούνε το αίτημα μας είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε μέχρι και το όνομα του και να πάρουμε τα δικαιώματα αφού οι ιδεές τους ήταν μόνο ιδέες. Θα είχαμε δράσει νωρίτερα αν μπορούσαμε αλλά οι κονσόλες τότε δεν υποστήριζαν τα indie games όπως τα υποστηρίζουν τώρα." Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Sadness για το Wii U δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Ελπίζουμε να το δούμε σύντομα καθώς η κονσόλα της Nintendo έχει ανάγκη από τέτοια games. Μέχρι τότε μπορείτε να πείτε την γνώμη σας στο αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε επίσης το review του ZombiU που αποτελεί ένα δυνατό exclusive Survival Horror για το Wii U.
Keywords
Τυχαία Θέματα