Sims 4: Mods πολυγαμίας, αιμομιξίας και nude patch

Τα Sims γίνονται πιο kinky, πιο... γυμνά και πιο ανώμαλα!

Οι modders κατά καιρούς έχουν φτιάξει πολλά και ενδιαφέροντα πρόσθετα για διάφορα games που ανεβάζουν το replayability τους, αφού προσθέτουν νέο περιεχόμενο ή αλλάζουν το ήδη υπάρχον σε μεγάλο βαθμό.

Το The Sims 4, το Life Simulation της EA Maxis, κυκλοφορεί από τις 4 Σεπτεμβρίου και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα mods, μεταξύ των οποίων

περιλαμβάνονται και κάποια που απευθύνονται σε... kinky κοινό. Ο Billy Rand είναι ένας modder που ασχολείται με... απαγορευμένα mods, αφού το περιεχόμενό τους έχει να κάνει με διάφορα ταμπού που αφορούν το σεξ. Ένα από αυτά αφορά την σύναψη ερωτικών σχέσεων μεταξύ συγγενικών Sims. Αδέρφια, ξαδέρφια, θείες, όλοι στο κόλπο, για να βολευτούμε όλοι! Κάνε Γιάννη την δουλειά σου... που λέμε!

https://www.youtube.com/watch?v=IdslCknOkxA


Ένα άλλο περίεργο και αμφιλεγόμενο mod του παραπάνω χρήστη αφορά την εγκυμοσύνη νεαρών κοριτσόπουλων, για το οποίο σίγουρα θα χαρούν οι εκ της America, όπου η εκπομπή Sixteen and Pregnant (Δεκαεξάχρονες Εγκυμονούσες σε ελεύθερη μετάφραση) κάνει πάταγο, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση στα ύψη. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, θα σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να παντρευτείτε παραπάνω από ένα Sim ταυτόχρονα, επιτρέποντας έτσι την πολυγαμία στο νεότερο μέλος της σειράς. Για να δέσει το πακέτο, μπορείτε να βρείτε και το mod που αφαιρεί την "εικονική" λογοκρισία όταν τα Sims είναι γυμνά (το γνωστό μωσαϊκό που εμφανίζεται στα επίμαχα σημεία για να μην... μας μπαίνουν ιδέες). Woohoo!

Αλκμήνη, έπρεπε να είχες κατεβάσεις το συγκεκριμένο mod πριν κάνουμε το live stream του The Sims 4!

https://www.youtube.com/watch?v=PdiqTE63hUU


Μπορείτε να κατεβάσετε τα παραπάνω mods μέσω του επίσημου blog του Billy Rand. Δοκιμάστε τα και πείτε μας την γνώμη σας στο forum topic του παιχνιδιού. Θυμίζουμε ότι το The Sims 4 έλαβε βαθμό καταλληλότητας 18+ στη Ρωσία, χαρακτηρίζοντάς το ως κατάλληλο μόνο για ενήλικους.

Αν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα το παιχνίδι, διαβάστε το αναλυτικό review του The Sims 4 από την Αλκμήνη Καζάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα