Solstice Arena

Ένα MOBA για iPhone και iPad.

Τα Multiplayer Online Battle Arena είναι από τα πιο εθιστικά games που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Τα League of Legends, Dota, Guardians

of Middle Earth, Heroes of Newerth και το πολυαναμενόμενο Dawngate αποτελούν τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του είδους. Όλα αυτά όμως, με εξαίρεση το Guardians of Middle Earth, παίζονται σε PC.

Η Zynga, η οποία είναι γνωστή περισσότερο για τα facebook games της, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της MOBA game, το Solstice Arena. Εδώ πρέπει να εξηγήσουμε ότι το Solstice Arena έχει δύο βασικές διαφορές από τα άλλα MOBA. Πρώτον, οι δημιουργοί του το ονομάζουν "Speed MOBA", δηλαδή είναι φτιαγμένο για να παίζετε γρήγορα matches περίπου 10 λεπτών και όχι να χαλάτε μισάωρα σε έναν αγώνα. Δεύτερον, κυκλοφορεί αποκλειστικά για το λειτουργικό σύστημα iOS της Apple.

{youtube}dyhl-kbjsIA|400|300{/youtube}

Οι αγώνες έχουν τον χαρακτήρα 3vs3 και διαρκούν πολύ λίγο. Ο χάρτης έχει μικρό μέγεθος και σε αυτόν θα παλεύουν μόνο οι 6 παίκτες μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν minions, άρα δεν μπορείτε να κάνετε famring. Παρόλα αυτά συναντάμε κανονικά turrets, τα οποία θα πρέπει να ρίξετε για να μπείτε στη βάση των αντίπαλων. Τα διαθέσιμα roles είναι πέντε: Casters, Support, Fighters, Tanks, και Assassins, καθένα εκ των οποίων διαθέτει από μια ειδική δύναμη.

Η Zynga δήλωσε ότι το Solstice Arena δεν είναι άλλο ένα pay-to-win παιχνίδι (κάτι που μας έχει συνηθίσει στο Facebook η αλήθεια είναι) και αυτό θα το παρατηρήσετε μόλις παίξετε τους πρώτους αγώνες. Φυσικά δεν λέμε ότι λείπει το in-game store, απλώς ότι όλες οι αγορές σας θα έχουν να κάνουν μόνο με την εξωτερική εμφάνιση (όπως τα skins του League of Legends) και δεν θα επηρεάζουν καθόλου την δύναμή σας μέσα στο παιχνίδι. Εκτός από εμφανίσεις, μπορείτε φυσικά να αγοράσετε έναν χαρακτήρα, ξεκλειδώνοντάς τον για πάντα. Αν όμως δεν επιθυμείτε να ξοδέψετε χρήματα, τότε κάθε εβδομάδα θα έχετε μερικούς free champions για να πάιξετε.

Το Solstice Arena κυκλοφορεί από τις 13 Ιουνίου για iPad 2, iPad με Retina Display, iPad mini, και iPhone 4/4S/5.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld