Street Fighter IV: Capcom Pro Tour

Capcom και Twitch συνεργάζονται για την οργάνωση του πρώτου επίσημου τουρνουά.

Αρχίστε την προπόνηση γιατί σύντομα θα ξεκινήσει το Capcom Pro Tour που θα αναδείξει τον καλύτερο μαχητή του κόσμου για το Street Fighter IV! Καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς θα γίνουν δέκα μεγάλα events, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξουν και διάφορα online tournaments. Δέκα παίκτες θα προκριθούν

στον μεγάλο τελικό του Δεκέμβρη μέσα από τα premier events που θα λάβουν χώρα σε διάφορα μέρη του κόσμου (ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί event και στην Ελλάδα). Οι υπόλοιπες έξι θέσεις θα καλυφθούν τόσο μέσω των regional ranked tournaments, όσο και μέσω άλλων online τουρνουά με βάση ενός νέου συστήματος με πόντους.

{youtube}EB0TxIXNy7o|500|300{/youtube}

Αρχικά οι αγώνες του Capcom Pro Tour θα γίνονται στο Super Street Fighter IV: Arcade Edition και τον Ιούνιο θα γίνει η μετάβαση στο Ultra Street Fighter IV. Τρία από τα ranking events θα γίνουν κατά την διάρκεια των εκθέσεων PAX East, E3 2014 και Comic-Con. Το πρώτο μεγάλο event θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Μαρτίου στην Ατλάντα της Αμερικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από το κανάλι Capcom Fighters στο Twitch.

Περισσότερες πληροφορίες για τα events μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site του Capcom Pro Tour. Διαβάστε επίσης τα reviews των Street Fighter IV και Super Street Fighter IV από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα