Top 10 πωλήσεων στο Steam: 23/6-29/6

Πρωτιά για το Company of Heroes 2.

H δημιουργία της Relic Entertainment παρέμεινε στην κορυφή της λίστα των τίτλων που πραγματοποίησαν τις υψηλότερες πωλήσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα της Valve για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Το Company of Heroes 2 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα exclusives για τα PC την φετινή χρονιά και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των real-time strategy. Μία θέση παρακάτω συναντάμε

το Deadpool της Activision που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή και για το οποίο αυτές τις μέρες στο GameWorld "τρέχει" ένας διαγωνισμός με έπαθλο τρία αντίτυπα του παιχνιδιού (δύο για PS3 και ένα για Xbox 360). Για να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ.

Στις υπόλοιπες θέσεις των charts βρίσκουμε αρκετές indie δημιουργίες όπως το Rogue Legacy, ένα Action/Platform με αρκετά RPG στοιχεία στα πρότυπα του Castlevania: Symphony of the Night, Endless Space και το Chivalry Medieval Warfare. H σειρά ArmA της Bohemia Interacive έχει την τιμητική της καθώς η beta του επερχόμενου ArmA III κατέλαβε την τέταρτη θέση των charts, ενώ στην όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα συναντάμε την συλλογή ArmA II: Complete Collection και το ArmA II: Combined Operations.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 23/6 έως τις 29/6:

1. Company of Heroes 2
2. Deadpool
3. Rogue Legacy
4. ArmA III beta
5. Chivalry: Medieval Warfare
6. Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers
7. Skyrim – Legendary Edition
8. ArmA II: Complete Collection
9. ArmA II: Combined Operations
10. Endless Space

Keywords
Τυχαία Θέματα